10 τρόποι για να την κάνεις να σε προσέξει

Νιώθεις ότι περνάς απαρατήρητος στις γυναίκες; Ακολούθησε 10 απλά βήματα και σύντομα θα γίνεις ακαταμάχητος...


Για τους περισσότερους άντρες είναι πανεύκολο να γελοιοποιηθούν και τελικά να μην καταφέρουν τίποτα με την κοπέλα που γουστάρουν. Το θέμα είναι να ξεχωρίσεις από όλους αυτούς και να είσαι εσύ ο νικητής τους παιχνιδιού.

Να είσαι ο εαυτός σου

Στις συμβουλές μου το λέω συνέχεια και νομίζεις ότι πλέον είναι κλισέ. Κι όμως είναι το δυνατότερό σου χαρτί. Να είσαι ο εαυτός σου στη δουλειά, στη σχολή, στην ερωτική σου ζωή, έξω με τους φίλους σου. μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες έχουν μπουχτίσει από δήθεν άντρες και ψάχνουν κάτι αληθινό και αυθεντικό.

Να είσαι θετικός

Το να βλέπεις το ποτήρι μισό-άδειο είναι εύκολο. Το σημαντικό όμως είναι να το μισό-γεμάτο. Η ενέργεια που μεταφέρεις στους άλλους είναι πολύ σημαντική ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις. Αν λοιπόν σκέφτεσαι αρνητικά και πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να την ρίξεις, απλά δεν θα την ρίξεις.

Συμπεριφέρσου σωστά

Οι άντρες έχετε την τάση να παιδιαρίζεται και να φαίνεστε ολίγον τι βλάκες, ειδικά όταν είστε αντροπαρέα και αρχίζετε τις καφρίλες. Αν όμως πραγματικά θες να ξεχωρίσεις, τότε ήρθε η ώρα να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου.

Μην την κυνηγάς

Είναι από τους πιο απλούς τρόπους για να ξεχωρίσεις. Τόσο όμορφη που είναι αποκλείεται να μην έχει και άλλους θαυμαστές που σίγουρα θα την κυνηγούν. Μην μπεις κι εσύ στον αγώνα. Έτσι θα παρατηρήσει ότι υπάρχει κάποιος που ναι μεν την φλερτάρει αλλά δεν μπαίνει στο κυνηγητό. Και έτσι απλά αμέσως ξεχώρισες.

Μην σαλιαρίζεις

Το να σαλιαρίζεις, να σφυρίζεις σε μια ωραία γυναίκα που περνά, ή να λες σαχλές ατάκες, σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αλλά για τους λάθος λόγους. Με λίγα λόγια αν αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σαν τον Austin Powers θα σε προσέξουν όλες. Απλά καμιά δεν πρόκειται να σου κάτσει.

Κάνε την διαφορά

Ευγενικός και ήρεμος σημαίνει βαρετός. Και οι γυναίκες σπάνια γουστάρουν βαρετούς άντρες. Όταν λέω κάνε την διαφορά δεν σημαίνει βάψε τα μαλλιά σου πορτοκαλί. Απλά προσπάθησε μα μην είσαι σαν όλους τους άλλους, τουλάχιστον εμφανισιακά. Αλλά μην ξεχνάς τι είπαμε παραπάνω. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Βρες τι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους και άσε την μοναδικότητά σου να την συνεπάρει.

Να είσαι ευγενικός

Καμιά γυναίκα που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της δεν θέλει έναν άντρα που μιλά άσχημα και δεν δείχνει κανένα σεβασμό για τους άλλους. Δεν χρειάζεται να μοιάζεις σαν τους πρωταγωνιστές στις διαφημίσεις του Chivas, απλά δώσε της να καταλάβει ότι ξέρεις τι σημαίνει να είσαι gentleman.

Μάθε την

Δύο γυναίκες δεν πρόκειται να είναι ποτέ ίδιες. Οπότε αντί να υποθέτεις ότι αυτό που δούλεψε για να ρίξεις την μια, θα δουλέψει για να ρίξεις και την άλλη, αφιέρωσε χρόνο για να την καταλάβεις και να ανακαλύψεις ακριβώς τι θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή της.

Πλησίασέ την

Να είσαι δυνατός και άσε τις ντροπές στην άκρη. Πλησίασέ την, μίλα της, ρώτα την για να μάθεις πράγματα για εκείνη και μην ξεχνάς, πρέπει να δείχνεις ότι ξεχειλίζεις από αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που θέτουν έναν στόχο και δεν σταματούν να παλεύουν μέχρι να τον κατακτήσουν. Κάνε την να γελάσει
Εσύ δεν νιώθεις όμορφα όταν κάποιος λέει ένα αστείο και σε κάνει να γελάς; Το ίδιο πιθανότατα ισχύει και για την γυναίκα που θες να πλησιάσεις. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να μπεις στην καρδιά μιας γυναίκας είναι μέσω του χιούμορ σου. Είμαι σίγουρη ότι το έχεις. Με μέτρο όμως. Δεν χρειάζεται να γίνεις καραγκιόζης.

men24.gr
kafe-nes