10 πραγματικά σπίτια, εμπνευσμένα από cartoon

Έχουμε δει πολλά περίεργα σπίτια σε αυτή την λίστα. Χτισμένα από διάφορα υλικά και σε περίεργα σχέδια και χρώματα.
Βρήκαμε όμως και σπίτια που χτίστηκαν με βάση τα σπίτια από τα αγαπημένα μας cartoon και τους ήρωες των παιδικών χρόνων.
Εδώ είναι τα 10 πιο περίεργα…




01 -The Simpsons' House

Αυτό το ακριβές αντίγραφο του σπιτιού των Simpsons, έγινε από ένα φανατικό του cartoon, και μοιάζει ακριβώς με αυτό στο κινούμενο σχέδιο μέσα και έξω. Βρίσκεται σε Henderson, της Νεβάδα.


02 – Flintstones



Αυτό το πέτρινο σπίτι μοιάζει εκπληκτικά με των Flintstones . Παρά την ασυνήθιστη εμφάνιση που έχει αυτός ο σφαιρικός ογκόλιθος στην ανηφορική πλευρά του βουνού, εσωτερικά είναι ένα κοινό σπίτι. Βρίσκεται στο Nas Montanhas de Fafe της Πορτογαλίας.



03 - Barbie's House



Αυτό το σύγχρονο σπίτι δημιουργήθηκε από τον διακοσμητή Jonathan Adler την παραμονή των 50ων γενεθλίων της Barbie. Τον Μάρτιο του 2009, χτίστηκε με θέα τον Ειρηνικό και με τέτοιο τρόπο, που να είναι όμοιο με το σπίτι της διάσημης κούκλας.
Το ονειρικό σπίτι της Barbie, βρίσκεται στο Malibu της Καλιφόρνιας.



04 - Minnie Mouse's House



Αυτό το ροζ - μωβ σπίτι όχι μόνο φαίνεται χαριτωμένο στο εξωτερικό του, αλλά είναι πλήρως εξοπλισμένο στο εσωτερικό του. Περιλαμβάνει στοιχεία όπως αυτόματο τηλεφωνητή (όπου μπορείτε να ακούσετε τα μηνύματα από τον Μίκυ και τον Γκούφυ), ένα φούρνο μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ταψί κέικ, και ένα φούρνο μικροκυμάτων που ακόμη και φτιάχνει και ποπ κορν!
Υπάρχουν δύο σπίτια, ένα στο Toontown Fair του Ορλάντο της Φλόριντα και ένα στην Disneyland Anaheim της Καλιφόρνιας.


05 - Snoopy's House



Αυτή η γιγαντιαία εκδοχή του σπιτιού του Snoopy χρησιμοποιείται ως περίπτερο ενημέρωσης και πληροφοριών σε ένα σύμπλεγμα γηπέδων μπέιζμπολ, μέρος του Charles M. Schulz Museum , στη Santa Rosa, της Καλιφόρνιας.


06 - Hobbit's House



Αυτό το καταπληκτικό σπίτι των Χόμπιτ, χτίστηκε από τον Simon Dale, ο οποίος παρά το ότι δεν είναι αρχιτέκτονας ή εργάτης οικοδομών, το έχτισε μαζί με τον πεθερό του. Τους πήρε 4 μήνες για την κατασκευή και κόστισε περίπου £ 3,000.
Βρίσκεται στο Pembrokeshire της Αγγλίας.






07 - Hello Kitty's House



Αυτό το χαριτωμένο ροζ σπίτι ήταν 100% εμπνευσμένο από την πιο διάσημη γάτα στην ιστορία. Η βίλλα Hello Kitty βρίσκεται στην Ταϊπέι, της Ταϊβάν.


08 - Heidi's House



Εκτός του σπιτιού που μοιάζει καταπλικτικά με το σπίτι της Heidi και το τοπίο δεν είναι ίδιο;


09 - Batman's House



Αυτό το μυστηριώδες και ασυνήθιστο σπίτι, μοιάζει με το διάσημο πια σπίτι του Batman στο Gotham City. Πιθανότατα βρίσκεται στην Γαλλία.


10 - Star Wars-inspired House



Πρωτοχτίστηκε το 1970 από τον Claude King και το εμπνεύστηκε από τον Neil Armstrong (ο οποίος είχε μόλις προσγειωθεί στο φεγγάρι).
Το σπίτι σε μορφή ιπτάμενου δίσκου, βρίσκεται στο Chattanooga του Τεννεσί.
Μπορεί το σπίτι να μοιάζει από την ταινία του Star Wars, όμως χτίστηκε 7 χρόνια πριν την ταινία.

Επιμέλεια: Himaira

 10me3.blogspot.com