Το Top5 των record-man του..."σεξ"!!!

Το 1997, ο διάσημος πορνοστάρ Τζον Νταγκ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ερωτικής δραστηριότητας! Πρωταγωνιστώντας στο
αυστηρώς ακατάλληλο «The World's Luckiest Man», δικαιολογούσε τον τίτλο της ταινίας αφού έκανε -ο τυχεράκιας- έρωτα με 101 γυναίκες....

Όχι μονομιάς, φυσικά! Τα κατάφερε με 55 από αυτές στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ημέρας, μετακινούμενος γρήγορα από το ένα σώμα στο άλλο και εκσπερματώνοντας συνολικά 6 φορές. Μετά, χρειάστηκε... επειγόντως δύο εβδομάδων ανάπαυση, πριν ολοκληρώσει τη δουλειά με τις υπόλοιπες 46 -επίσης εντός 24ώρου.
 

Κάποιοι άλλοι, εντούτοις, τα κατάφεραν καλύτερα, και με πολύ περισσότερες παρτενέρ. Όχι στις τρεισήμισι ώρες που διαρκούσε η ταινία, αλλά για μια ολόκληρη ζωή! Στο ΤΟΡ-5 των υπερδραστήριων περιλαμβάνονται μονάρχες, αθλητές και πορνοστάρ. Στην επίζηλη πρώτη θέση θα μπορούσε να βρίσκεται ο Καζανόβας, αλλά το κακό για αυτόν είναι ότι στην εποχή του δεν κρατούσαν τέτοιου είδους αρχεία. Αντ' αυτού, στην πρώτη θέση υπάρχει κάποιος που βγάζει ασπροπρόσωπους όλους τους ανώνυμους... σταχανοβίτες του σεξ! Ιδού η λίστα σε αντίστροφη μέτρηση, σύμφωνα με τα ερωτικά επιτεύγματα καθενός:


Στην 5η θέση: Βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος (1841-1910) - Κατ' εκτίμηση: 7.800 ερωμένες.

Αντιδρώντας στην αυστηρή ανατροφή που έλαβε ως παιδί, ο Άγγλος βασιλιάς το έριξε στο πιοτό, το φαγητό και τις γυναίκες. Παρόλο που παντρεύτηκε την πριγκίπισσα του ελληνικού θρόνου Αλεξάνδρα, είχε πλουσιότατες εξωσυζυγικές δραστηριότητες που διήρκεσαν μέχρι τα εξήντα του. Υπολογίζεται ότι ξάπλωνε στο κρεβάτι με 3 διαφορετικές γυναίκες κάθε εβδομάδα, για σχεδόν μισό αιώνα


Στην 4η θέση: Τζον Χολμς (1944-1988) - Κατ' εκτίμηση: 12.000 ερωμένες.

Έχοντας χάσει την παρθενιά του σε ηλικία 12 ετών από μια φίλη της μητέρας του, ο πιο διάσημος σταρ της αμερικανικής πορνοβιομηχανίας έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα -μέχρι που πέθανε από AIDS. Προικισμένος με ένα τεράστιο μόριο που εκτεινόταν στα 25 εκατοστά, αξιοποίησε δεόντως τα προσόντα του και έφθασε να κερδίζει 3.000 δολάρια τη μέρα για τις ερωτικές δραστηριότητές του επί οθόνης. Ο ίδιος, πάντως, υπερηφανευόταν για τις εξωκινηματογραφικές επιδόσεις του, με αναρίθμητα one-night-stand.



Στην 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο): Βασιλιάς Ιμπν-Σαούντ (1880-1950) - Κατ' εκτίμηση: 17.000 ερωμένες.

Από την ηλικία των 11 ετών μέχρι το θάνατό του, στα 72, ο Σαουδάραβας μονάρχης έκανε κάθε βράδυ έρωτα με τρεις γυναίκες -χώρια τις 22 συζύγους του χαρεμιού του. Ο ίδιος υπερηφανευόταν ότι το ρεκόρ αυτό διακοπτόταν μόνο όταν αν ήταν άρρωστος, ή βρισκόταν σε πόλεμο με αντίπαλες γειτονικές φυλές.


Στην 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο): Γουίλτ Τσάμπερλεν (1936-2000) - Κατ' εκτίμηση: 20.000 ερωμένες.

Στην αυτοβιογραφία του «Βλέποντας από ψηλά», ο θρυλικός μπασκετμπολίστας του NBA υποστήριζε ότι είχε κάνει έρωτα με περισσότερες από 20.000 γυναίκες στη ζωή του. Οι περισσότερες λευκές, όπως κοκορευόταν, και 14 εξ αυτών «πακέτο» σε μια νύχτα. Μεγάλο μέρος των ευκαιριακών ερωμένων προέρχονταν από τις «γκρούπις» που τον επευφημούσαν σε κάθε αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων που διεξάγονταν στην κρεβατοκάμαρά του.


Στην 1η θέση (χρυσό μετάλλιο): Ανώνυμος (γεννημένος τον 20ό αιώνα) - Κατ' εκτίμηση: 52.000 ερωμένες.

Στην περίφημη έρευνά του που διήρκεσε δέκα χρόνια, ο πατέρας της σεξολογίας Αλφρεντ Κίνσεϊ κατέγραψε την περίπτωση ενός ανθρώπου που η συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεών του ήταν, κατά μέσο όρο, 33 φορές την εβδομάδα για μια περίοδο 30 χρόνων (σχεδόν 52.000 συνολικά). Άλλοι ερευνητές έχουν καταγράψει περιπτώσεις υπερδραστήριων σεξομανών που έκαναν έρωτα δυο φορές την ημέρα, για ίδια χρονική περίοδο. Αυτοί, όμως, κατατάσσονται στους επιλαχόντες...


10me3.blogspot.com

kramablog.blogspot.com