Οι μισές γυναίκες προτιμούν Sex με ρούχα!

imageΡούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.
Αναλυτικότερα, το...
48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.

Στηθόδεσμο κατά την ερωτική πράξη προτιμά το 68% των γυναικών, νεγκλιζέ το 59%, ψηλοτάκουνες γόβες το 40%, φόρεμα το 36% και εσώρουχα-σορτσάκια το 31%. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας ...;

Παράλληλα, το 61% των ερωτηθέντων απάντησε πως προτιμά σεξ χωρίς φώτα ώστε να μην φαίνονται οι ατέλειες του σώματός τους.
"Αυτή η έρευνα αποκάλυψε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη ρούχων. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο σεξ καθώς ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις", είπε ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας MyCelebrityFashion.co.uk όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα σε 1.563 γυναίκες.