Μάθε τις σκέψεις της την ώρα του σεξ και πάτα pause στις ανησυχίες και τις φοβίες της


Μπορεί να σκέφτεσαι αν είναι ξυρισμένα τα πόδια της, την απόδοσή της στο κρεβάτι ή τον dildo της. Αυτές δεν είναι οι μόνες σκέψεις της την ώρα που κάνετε σεξ. Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τις υπόλοιπες, όπως προέκυψαν από έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.000 γυναίκες.

Η αποστολή σου

Για να ακούσεις τις φωνές της κορύφωσης δεν αρκεί μόνο να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Πριν βάλεις πρώτη και μπεις στη διαδρομή των προκαταρκτικών, πρέπει να πατήσεις pause στις ανησυχίες και τις φοβίες της. Μάθε τι σκέφτεται στη διάρκεια του σεξ και ρύθμισε αναλόγως τις αντιδράσεις σου.

«Ανησυχώ μήπως πει ότι είμαι κακή στο κρεβάτι και δεν αφήσει καμία πιθανότητα να τα φτιάξουμε».
Μαρία, 19
Το 57% των γυναικών αναρωτιούνται αν, στη διάρκεια του σεξ, το απολαμβάνεις κι εσύ όσο κι αυτές. Δείξε τον ενθουσιασμό σου φροντίζοντας να είσαι συγκεκριμένος ως προς τις επιθυμίες σου. Αυτή είναι η συμβουλή της Lou Paget, συγγραφέως του How to Give Her Absolute Pleasure. Οσο πιο περιγραφικός είσαι τόσο πιο πειστικός θα φανείς.

Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι καθώς το κάνετε. Να πόσες γυναίκες παρατηρούν και σχολιάζουν…
Τους ήχους: 12%
Τις γκριμάτσες σου: 11%
Το μέγεθός σου: 4%

«Θα ήθελα να τελειώναμε γρηγορότερα»
Αριάδνη, 22
Οι έρευνες σεξοθεραπευτών δείχνουν ότι το ιδανικό είναι η μηχανή σου να δουλεύει 3-13 λεπτά. Αν η αναπνοή της έχει πάψει να ακούγεται, μάλλον έχει σφυρίξει προ πολλού τη λήξη.

«Φτου! Επρεπε να είχα ξυριστεί χθες».
Ζωή, 26
Πάνω από τις μισές γυναίκες ασχολούνται με τις τρίχες σχεδόν κάθε φορά που κάνουν σεξ. Γι’ αυτό θυμήσου τα λόγια της Joy Davidson Ph.D., δημιουργού της διαδικτυακής σειράς The Joy Spot: «Αν τη φέρεις σε αμηχανία, το σεξ θα είναι χειρότερο και για τους δυο σας». Αντί αυτού, δείξε με τα χάδια σου ότι δεν σε νοιάζουν τα αξύριστα πόδια της. Επειτα, απόσπασε την προσοχή της κάνοντας κομπλιμέντα για οτιδήποτε άλλο αντιλαμβάνεται ως δυνατό σημείο της.

«Σκέφτομαι ένα επιπλέον μέλος στην παρέα μας, αν και δεν θα έκανα ποτέ τρίο».
Ελένη, 28
Οι άπιαστες φαντασιώσεις λειτουργούν αφροδισιακά. Αξιοποίησε αυτήν την πληροφορία ενώ πίνετε το ποτό σας σε κάποιο μπαρ: ψιθύρισε στο αυτί της τι θα ήθελες να της κάνεις μπροστά στους θαμώνες και τον μπάρμαν. Οταν πάτε στο σπίτι, δείξε την άγρια πλευρά σου όταν είσαι από πάνω και γίνε ο ευαίσθητος τύπος μόλις εκείνη πάρει τα ηνία.

«Φαντασιώνομαι ότι μου φεύγουν οι ντροπές και του συστήνω το φίλο μου το δονητή.»
Ευγενία, 33
Μην ψαρώνεις. Συνήθως είναι αρκετά ντροπαλή για να το κάνει πράξη. Πάνω από το 1/3 των γυναικών που ρωτήσαμε παραδέχτηκαν ότι, ενώ κάνουν σεξ, σκέφτονται βρώμικα πράγματα, αλλά ντρέπονται να σου τα εξομολογηθούν.
«Πολλές φορές, η διστακτικότητά της σχετίζεται με άλλους ενδοιασμούς – π.χ. ανησυχίες για την εμφάνιση ή τη γεύση της» λέει η Yvonne K. Fulbright, Ph.d., συγγραφέας του Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover. Δεν υπάρχουν λοιπόν πιο αποτελεσματικά προκαταρκτικά από μερικά κολακευτικά σχόλια για το πώς μυρίζει ή πόσο απαλό είναι το δέρμα της. Αν σου πει κάτι, συνέχισε τη συζήτηση. Οσο πιο ενθουσιώδης είσαι τόσο πιο άνετα θα νιώσει.

«Στον καναπέ που το κάνουμε βλέπω τις στοίβες με τα ασιδέρωτα».
Γιώτα, 27
Ακούγεται κωμικό, αλλά κλίνει περισσότερο προς το τραγικό: οι οικιακές εργασίες απασχολούν πάνω από το 1/4 των γυναικών την ώρα του σεξ. Ομοίως, σε ποσοστό 20% σκέφτονται ανειλημμένες υποχρεώσεις στο γραφείο. «Ετσι λειτουργεί το μυαλό μου» λέει η Στεφανία, 28 ετών. Αν θες να κάνει διάλειμμα, πρέπει να σπάσεις τη ρουτίνα της βάζοντας πάθος. «Βαριέται όταν το σεξ γίνει ρουτίνα. Πάρε το λοιπόν πάνω σου. Φέρε τα πάνω-κάτω και μην ξεχνάς να την επιβραβεύεις» λέει η Davidson. Κράτα τη σφικτά, δείξε της τα νύχια σου καθώς τη χαϊδεύεις στα πόδια ή δάγκωσέ την απαλά σε διάφορα σημεία. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα βρει πιο ενδιαφέροντα από μία μπουγάδα.

«Τον συγκρίνω με τον πρώην μου»
Λίνα, 22
Ενώ εσύ αγωνίζεσαι να τη φέρεις σε οργασμό, εκείνη σκέφτεται άλλους άντρες (υπαρκτούς ή φανταστικούς). Ισως να τους φαντασιώνεται κιόλας. Ομως, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, αυτή η κατάσταση της προκαλεί σύγχυση.

Είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι άλλους ενώ το κάνεις με εκείνον;
Ναι: 51%
Όχι: 49%

Θα πληγωνόσουν αν ήξερες ότι κι εκείνος φαντασιώνεται άλλες γυναίκες;
Ναι: 74%
Όχι: 26%
Ακολούθησε τη συμβουλή της Fulbright και κάνε την ερώτηση-κλειδί: «Για ποιο πράγμα θα ήθελες να σε ικετεύσω;». Ετσι θα πιστέψει ότι έχει βρει αυτόν που θα της κάνει όλα τα χατίρια.

Υπάρχουν τρόποι να κερδίσεις την προσοχή της. Της αρέσει να…
Την επιβεβαιώνεις: 27%
Της μιλάς βρώμικα: 17%
Της τραβάς τα μαλλιά: 7%
Menshealth.gr
dailyfucks.gr