O 12λογος του μ**λ*κα της γειτονιάς!

http://www.ipanic.gr/images/stories/com_form2content/p1/f561/1.jpgΌλοι έχουμε από ένα τέτοιο δίπλα από το σπίτι μας... Όλο και κάποιος ή κάποιοι έχουν κάτι που μας έχει σπάσει τα νεύρα. Ας δούμε λοιπόν τι κάνει ο μαλάκας της γειτονιάς...

Πας να παρκάρεις και χώνεται με την μούρη στην θέση του παρκαρίσματος. Και όταν πας παρακάτω να σταθμεύσεις σου λέει «είδες, και οι δύο βρήκαμε». Μην τον ρωτήσεις αν αυτό που έκανε το θεωρεί σωστό. Θα σου πει αφοπλιστικά «φυσικά» και θα σου σπάσει κι άλλο τα νεύρα.  

Παρκάρει με τέτοιο τρόπο που σε κλείνει και αντί να έχει το νου του για κανά κορνάρισμα (για να βγει να μετακινήσει το ρημάδι, που συνήθως είναι και σαράβαλο) είτε πέφτει για ύπνο με ωτοασπίδες είτε μένει... στο άλλο τετράγωνο! Θεωρεί το δρόμο έξω από το σπίτι του κτήμα του και βάζει μέχρι και ντενεκέδες για να μην παρκάρει κανείς. 

Αλλά έτσι και ο σκύλος του χέσει έξω από το δικό σου σπίτι σου λέει «δημόσιος χώρος είναι». Πετάγεται στο παράθυρο με το που ακούσει βήματα ή αυτοκίνητο για να τσεκάρει ποιος είναι. Ακόμα δεν ξέρουμε αν κρατά και σημειώσεις ή αν είναι κουσούρι από την εποχή που ήταν ρουφιάνος της ΚΥΠ. Παρατάει το σκύλο του στο μπαλκόνι μέσα στο ψοφόκρυο και όταν του βάζεις χέρι γιατί το ζωντανό γαβγίζει όλο το βράδυ σου λέει το θεϊκό «και τι να κάνω; Να το σκοτώσω;» Στην προκειμένη περίπτωση η μαλάκω: 

Γκαρίζει πρωί πρωί «Γιωργάααακη, το αβγό σου», το μεσημέρι ξαναγκαρίζει «Γιωργάαααακη, έλα για φαΐ, ο πατέρας σου πεινάει» και το βράδυ «Γιωργάααακη, τσακίσου γύρνα σπίτι βρωμόπαιδο, με τους αλήτες που έχεις μπλέξει».  

Του λες καλημέρα και απαντάει «χικ». Θυμάται να κρεμάσει νέα κάδρα στις 3 το μεσημέρι ή στη 1 το βράδυ.  

Αποφασίζει να βάψει την πρόσοψη του σπιτιού του αλλά ούτε σε ενημερώνει να μετακινήσεις το αμάξι ούτε κάνει τον κόπο να ρίξει ένα παλιοσέντονο για να μην στο κάνει σαν την μούρη του με τις μπογιές.  

Το καλοκαίρι κοιμάται στο μπαλκόνι και τρίζει όλο το στενό από το ροχαλητό του.  

Έχει τρία πεθαμένα αυτοκίνητα που αξίζουν μόνο για παλιοσίδερα και φυσικά δεν μετακινούνται παρά μόνο με γερανό, ωστόσο επιμένει να τα έχει αρμεγμένα έξω από το σπίτι του, σε δημόσιο δρόμο για να τα καμαρώνει. 
 
Κάνει απολύμανση χωρίς να ενημερώσει τους άλλου κάτοικους της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα οι κατσαρίδες να μεταναστεύουν στα διπλανά διαμερίσματα. +1  

Στήνει καραούλι πότε θα ξεπαρκάρεις για να φέρει το δικό του αμάξι πέντε-δέκα μέτρα πιο κοντά από την εξώπορτα του. Φυσικά παίζουν κι άλλα πολλά. Δώστε μας τα φώτα σας...