Τα νεα αρχεια του FBI αποκαλυπτουν πως ο Λευκος Οικος και η CIA ερευνουσαν πολυ σοβαρα τις υποπτες "θυσιες" αγελαδων στα ραντσα του Τεξας

 "Περισσότερα από 8.000 βοοειδή αρπάχτηκαν από άγνωστα αεροσκάφη μυστήριο, που τα έριχναν μετά από τον ουρανό και βρισκόταν ακρωτηριασμένα, στης δυτικές ακτές των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του 1970," αναφέρουν ειδικοί πράκτορες στους διευθυντές τους.

"Οι τρομαγμένοι αγρότες στο Νέο Μεξικό, τη Νεμπράσκα και το Κολοράντο φοβούνται ότι πρόκειται για
εξωγήινους που παίρνουν τα ζώα τους σε ιπτάμενους δίσκους."

Οι λεπτομέρειες των περιστατικών διατυπώνονται στα εσωτερικά έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν από το FBI πρόσφατα...


"Οι δολοφόνοι των βοοειδών αφαιρούν "τρόπαια" συμπεριλαμβανομένων των γλωσσών, τα χαμηλότερα χείλη, τα γενετικά όργανα, τα μάτια και τα αυτιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το καταδικασμένο ζώο είχε υποστεί αφαίμαξη εξ ολοκλήρου από το αίμα τους....
Τα ζώα συλλέγονται από παράξενα αεροσκάφη, ακρωτηριάζονται αλλού και τα επιστρέφουν πετώντας τα από ψηλά.. οι ακρωτηριασμοί έχουν σημειωθεί σε όλη τη νότια δυτική ακτή των ΗΠΑ" αναφέρουν

Τον Ιανουάριο του 1979, ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης Griffin Bell έγραψε στον γερουσιαστής Harrison Schmitt, λέγοντας του : Το υλικό που μου έστειλες περιγράφεται ένα από το πιο παράξενα φαινόμενα στη μνήμη μου. " Ο κ. Schmitt είπε ότι στο Νέο Μεξικό το, 1976 - 1978 υπήρχαν πολυάριθμες μυστηριώδης απαγωγές ζώων σε ράντσα στην περιοχής Dulce.


Σε ένα περιστατικό η αστυνομία αναφέρει λεπτομερώς ένα γεγονός, όταν ένας 11-μηνών ταύρος έπεσε από κάποιο τύπο αγνώστου αεροσκάφους στο ράντσο Gomez. Τα όργανα και τα οστά είχαν αφαιρεθεί με ένα αιχμηρό αντικείμενο ακριβείας . Ο ταύρος είχε υποστεί ορατούς μώλωπες γύρω από το στήθος του, υποδεικνύοντας ότι ένας ιμάντας χρησιμοποιήθηκε για την ανύψωση και την καθαίρεση των ζώων που προέρχονταν από το αεροσκάφος.



Ο ταύρος είχε παρατηρηθεί ζωντανός την προηγούμενη ημέρα, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας φάνηκε να κάνει χαμηλές πτήσεις ένα άγνωστο σκάφος.

Τα περιστατικά προκάλεσαν φόβο για θυσίες από άγνωστους και προκάλεσε συναγερμό στη Ουάσιγκτον.

Πράκτορες του FBI εστάλησαν στης αγροτικές περιοχές σε ολόκληρη την Αμερική για να εξερευνήσουν το φαινόμενο.

Μια άλλη έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ένα περιστατικό στην περιοχή Dulce, με ημερομηνία 13 Ιουνίου 1976, που μιλούσε για ένα περίεργο αγνώστου τύπου αεροσκάφος που είχε προσγειωθεί δύο φορές, αφήνοντας τρία σημάδια σε ένα τριγωνικό σχήμα.


Σε ένα άλλο έγγραφο του FBI με ημερομηνία Ιανουάριος, του 1979, αναφέρεται ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης ενημέρωσε ότι έχει επίγνωση του φαινομένου των ακρωτηριασμών των ζώων που δείχνουν οι πράξεις αυτές να εκτελούνται από άτομα που μετέχουν σε μέρος μιας τελετουργίας ή τελετής. Οι πιθανές θεωρίες για τους ακρωτηριασμούς που εξετάζονται από το FBI την CIA και το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ αναφέρουν, ότι ίσως να είχαν προβεί βιολογικές δοκιμές πόλεμου και να κατηγορηθούν θρησκευτικές λατρείες η να κατηγορήσουν ότι έχουν σχέση με άγνωστα αντικείμενα.


Η έρευνα όπως φαίνετε από τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία, αποδεικνύει πόσο σοβαρά πήραν οι αρχές των ΗΠΑ το θέμα και ότι ήταν διατεθειμένες να συζητήσουν και θεωρίες για εξωγήινη συμμετοχή. Τα έγγραφα αποδεικνύουν επίσης ότι υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποιο τμήμα της κυβέρνησης θα πρέπει να πάρει το προβάδισμα στην έρευνα.