COUNTRY CHIC ΚΑΝΑΠΕΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ!


Home plan ideas sofa con palets Rustic sofa with pallets

Στο http://www.linghome.com βρήκα αυτόν του υπέροχο country καναπέ που μπορείτε να φτιαξετε εύκολα και ανέξοδα μόνοι σας για την βεράντα, τον κήπο, το εξοχικό ακόμα και για το δωμάτιο των παιδιών σας! 
Δείτε τι θα χρειαστείτε: 
2 παλέτες 
Ηλεκτρικό τριβείο 

Βίδες 

8  ροδάκια
1 παλια πορτα για κεφαλάρι(προεραιτικά)
1 παλιο στρώμα & μαξιλάρια
Βήμα-βήμα:

Home plan ideas sofa con palets1 Rustic sofa with pallets

Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να τρίψετε ή με τριβείο ηλεκτρικό ή με γυαλόχαρτο τις παλέτες. Απομακρύνετε την σκόνη και αν θέλετε μπορείτε σε αυτό το στάδιο να τις βάψετε σε ότι χρώμα θέλετε.  
Μόλις οι παλέτες έχουν στεγνώσει θα πρέπει να τοποθετήσετε τους τροχούς. Πάρτε μία από τις παλέτες και τις βίδες από την ίδια πλευρά ενός τροχού σε κάθε γωνία. Κάντε το ίδιο με το δεύτερο.Γυρίστε τα δύο παλέτες και  τοποθέττήστε τις δίπλα-δίπλα. 
Αν θέλετε για περισότερη σταθερότητα ενώστε τις μεταξύ τους με βίδες. Τοποθετήστε το στρώμα και τα μαξιλάρια και είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε στην καινούργια σας γωνιά!
Δείτε τώρα και μερικές παραλλαγές για να πάρετε ιδέες:

photo wijenniferjohner.typepad.com

Το μοντέρνο ασπρόμαυρο ύφασμα με χρωματικές πινελιές αντίθεσης σε μερικά μαξιλάρια καθώς και τα ξύλα που έχουν λειανθεί πολύ καλά κάνουν αυτόν τον καναπέ τόσο μοντέρνο που αποτελεί το κεντρικό καθιστικό του σπιτιού.

                                photo THINKS I LIKE THINKS I LOVE
 

Ένα επίσης μοντέρνο καθιστικό με pattcwork επένδυση σε έντονα χρώματα με roustic αισθητική μια και οι παλέτες έχουν μείνει στο φυσική άγρια μορφή τους θα μπορούσε να τοποθετηθεί τόσο σε ένα αγροτόσπιτο όσο και σε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο.


                                       photo pinterest.com
 

Δημιουργήστε ένα county style καθιστικό  αφήνοντας το ξύλο σε φυσικούς τόνους και επενδύοντας σε ριγέ ύφασμα σε φυσικά χρώματα τις μαξιλάρες και το στρώμα.


                                           photo futtonreciclaedecora.com

Ακολουθόντας το σχέδιο και τα χρώματα του μαξιλαριού βάφουμε τα ξύλα και δημιουργούμε ένα υπέροχο χρωματικό παζλ σε φυσικούς τόνουs.
 
                                                             photo curbly.com
 

Οι λευκές και μπλέ ρίγες και το έντονο τυρκουάζ βαμμένο ξύλο ταιριάζει σε κάθε ελληνικό σπίτι ή εξοχικό που βρίσκετε κοντά σε θαλασσα.


                                               photo apartmenttherapy.com
 

Mία τέντα από λευκό ύφασμα στερεωμένη με δύο κλαδιά, παλέτες βαμμένες σε υπέροχο μπλέ χρώμα,μαξιλάρια από λινό ύφασμα, κούτσουρα για τραπεζάκια ή σκαμπώ και θέα στη θάλασσα! SIMPLE THINGS YOU NEED TO BE HAPPY!