Τα τρία χρόνια ...φαγούρας στις σχέσεις


Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα... χρόνια φαγούρας σε μια σχέση. Η κρίσιμη περίοδος για τα ζευγάρια έρχεται τώρα πιο γρήγορα..


Τα επτά χρόνια φαγούρας, λοιπόν, έγιναν τρία καθώς τότε τα ζευγάρια αρχίζουν να θεωρούν ο ένας τον άλλον δεδομένο, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Τα κιλά που παίρνει κάποιος που βρίσκεται σε σταθερή σχέση, οι τσιγγουνιές, τα κομμένα νύχια στο πάτωμα του μπάνιου και το ροχαλητό, είναι μερικά από τα στοιχεία που σκοτώνουν το πάθος κι έχουν οδηγήσει στην γρηγορότερη φθορά των σχέσεων τον 21ο αιώνα, αποφαίνεται η έρευνα, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της εταιρίας Warner Brothers με αφορμή την προώθηση της κωμωδίας "Hall Pass" στους βρετανικούς κινηματογράφους.



Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί ενήλικες που βρίσκονται σε σταθερή σχέση. Από την έρευνα προέκυψε ότι σημείο καμπής σε μία σχέση είναι οι 36 μήνες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το 67% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι μικρές ενοχλήσεις- φαινομενικά αδιάφορες και συχνά χαριτωμένες τον πρώτο καιρό μίας σχέσης- συχνά γίνονται αφόρητες γύρω στους 36 μήνες σχέσης.

Οι πρώτες δέκα καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν το πάθος, σύμφωνα με την έρευνα είναι:
1. επιπλέον βάρος/ έλλειψη σωματικής άσκησης (13%)
2. Τσιγγουνιά (11%)
3. Υπερβολικές ώρες εργασίας (10%)
4. Θέματα προσωπικής υγιεινής (9%)
5. Πεθερικά και μέλη της οικογένειας του συντρόφου (9%)
6. Απουσία ρομαντισμού (σεξ, δώρα κλπ)
8% 7. Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (7%)
8. Ροχαλητό και περίεργες ώρες ύπνου (6%)
9. Μη τήρηση της μόδας-χρήση των ίδιων εσωρούχων/ρούχων (4%)
10. Συνήθειες στο μπάνιο (π.χ. πεταμένα κομμένα νύχια στο πάτωμα)

Πηγή:http://thebest.gr
trelanet.blogspot.com