Άστρα και σεξ



Αν τα άστρα μαρτυρούν κάποια βασικά γνωρίσματα που αφορούν την εξωτερική μας εικόνα ή τον ψυχισμό μας είναι λογικό να αποτελούν έναν γενικό οδηγό για την σεξουαλικότητα κάθε ζωδίου. Αν και δεν χρειάζεται να τα πάρεις τοις μετρητοίς για να δεις τι σε περιμένει με τον σύντροφό σου, σίγουρα μπορείς να κρατήσεις στο μυαλό σου κάποια δεδομένα και να πράξεις ανάλογα…

ΚΡΙΟΣ :

Γυναίκα:   Το σεξ είναι η βασική προτεραιότητα της Κριαρίνας γι’ αυτό και λατρεύει τη στάση «γυναίκα από πάνω». Της αρέσει να έχει εκείνη το πάνω χέρι και γι΄ αυτό δεν την ενδιαφέρει καθόλου η ρομαντική ατμόσφαιρα.
Άντρας:    Εραστής παντός καιρού, είναι έτοιμος για σεξ ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Αν και είναι εγωιστής στο κρεβάτι θέλει να ικανοποιεί τη σύντροφό του. Το κακό είναι ότι δεν δεν τον ενδιαφέρουν τα ερωτικά παιχνίδια, αλλά ξέρει να δίνει διάρκεια στην ερωτική πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα:    Μια κομψή κρεβατοκάμαρα, ένα πολυτελές ξενοδοχείο και η σαμπάνια να ρέει. Αυτά θέλει η γυναίκα Ταύρος για να έρθει σε σεξουαλικό mood. Αν είσαι βιαστικός εραστής, είναι καιρός να πατήσεις φρένο. Το σεξ για την Ταυρίνα είναι ιεροτελεστία που σημαίνει προκαταρκτικά μέχρι εξαντλήσεως και ρυθμοί χελώνας… Αντέχεις;
Άντρας:     Πιστός στην παράδοση, ο Ταύρος δεν κάνει ακροβατικά.  Προτιμάει τις κλασικές θέσεις και στάσεις και αναζητά πολλά χάδια και φιλιά. Αργεί να ερεθιστεί, αλλά όταν συμβεί, μπορεί να κάνει σεξ ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γυναίκα:    Η συγκεκριμένη μιλάει και στο κρεβάτι. Δεν θέλει ρομαντικές φιοριτούρες ούτε τον ίδιο παρτενέρ για πάντα. Προτιμά το σεξ μετά από ποτό, διασκέδαση και όπου να ναι’ Το κρεβάτι είναι το τελευταίο μέρος που θα σε οδηγήσει η γυναίκα Δίδυμος… Ετοιμάσου λοιπόν να πάρεις τα βουνά…
Άντρας:    Του αρέσουν οι αλλαγές γι’ αυτό και αλλάζει ερωτικές παρτενέρ πιο γρήγορα και από πουκάμισα.  Το σεξ είναι απλά ένα παιχνίδι γι’ αυτόν γι? αυτό και έχει μάστερ στην αποπλάνηση και στο… ζέσταμα. Οι διαφορετικοί χώροι και στάσεις,  είναι το βασικό του ένστικτο, οπότε το σεξ μαζί του είναι σίγουρα μια μικρή περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα:  Ένα μεγάλο και μαλακό κρεβάτι και ένα τζάκι είναι αρκετά για την τρυφερή Καρκίνο. Για το ξεκίνημα θέλει χάδια, φιλιά και υποσχέσεις. Για το τελείωμα το ίδιο. Είναι γενικά πολύ αγαπησιάρα και ότι άγριο θηλυκό.
Άντρας:   Είναι αισθηματικός και γι αυτόν σεξ χωρίς αγάπη είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Σπάνιο για έναν άντρα, αλλά ό,τι καλύτερο για μια γυναίκα. Είναι άνθρωπος του σπιτιού γι’ αυτό ικανοποιείται μια χαρά αν ο τόπος του…εγκλήματος είναι το κρεβάτι σας… Ελπίζω να μην βαρεθείς μόνο…

ΛΕΩΝ

Γυναίκα:   Λόγια, λόγια, λόγια. Η λιονταρίνα θέλει να επιβεβαιώνει ότι είναι όμορφη, ελκυστική και σέξι. Αν δεν ακούσει… δεν κάνει. Και φυσικά, σαν βασίλισσα του ζωδιακού, θέλει να είναι η αρχηγός στο παιχνίδι. Εμπιστεύσου την, τα πάει περίφημα…
Άντρας:   Προτιμά τις πιο ήσυχες παρτενέρ γιατί επιθυμεί να έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι… και όχι μόνο. Κολάκεψέ τον, πες του πόσο υπέροχος εραστής είναι και μην μπεις, ποτέ μα ποτέ σε συγκρίσεις με πρώην σου. Αν ακολουθήσεις τους κανόνες θα αντιμετωπίσεις έναν τρυφερό εραστή που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα:  Είναι σχολαστική και στο σεξ, όπως πάντα είναι σχολαστική για όλα τα θέματα. Θέλει καθαριότητα, πρόγραμμα, ασφάλεια. Αν παραβλέψεις αυτά τα αρνητικά, η Παρθένος είναι τρυφερή στο κρεβάτι και καμιά φορά και τολμηρή. Ωστόσο μην ξεχάσεις μετά να κάνεις ένα μπάνιο…
Άντρας:  Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και για τον άνδρα Παρθένο που τα θέλει όλα να λάμπουν. Ωστόσο είναι γλυκός εραστής και χρησιμοποιεί πολύ την γλώσσα του (και) στο μπλα μπλά κατά τη διάρκεια της πράξης. Το αρνητικό του είναι ότι μετά από τον έρωτα μπορεί να βαθμολογήσει τις επιδόσεις σου μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα…

ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα:   Η γυναίκα Ζυγός ψάχνει την αρμονία και τον αισθησιασμό στο σεξ. Απεχθάνεται τα ερωτικά βοηθήματα και τις πορνογραφικές εικόνες, αλλά ενδιαφέρεται στο έπακρο για τον ερωτισμό. Αν νιώθει ότι αγαπιέται από τον σύντροφό της μπορεί να τα δώσει όλα…
Άντρας:   Ναρκισσιστής όσο δεν παίρνει, ο άντρας Ζυγός κάνει περισσότερο σεξ με τον εαυτό του παρά με την παρτενέρ του. Φυσικά και θέλει να ικανοποιήσει το έτερον ήμισυ, αλλά αφού πάρει πρώτα τη διαβεβαίωση πως άλλος καλύτερος δεν υπάρχει… Κατά τα… άλλα κρύβει πολλές εκπλήξεις και δεν κάνει κάθε φορά τα ίδια πράγματα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα:   Πρόκειται για σεξουαλικό ταλέντο. Γι’ αυτή το σεξ είναι τα πάντα και η λέξη ταμπού είναι απαγορευμένη. Μία Σκορπίνα μπορεί να κάνει  έρωτα είτε με τον αγαπημένο είτε με τον εχθρό της. Είναι από τις γυναίκες που μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς ενδοιασμούς το σεξ για να κερδίσει κάτι ή για να εκδικηθεί. Ακόμα κι έτσι, ότι κάνει, το κάνει καλά.
Άντρας:    Το σεξ είναι το σημαντικότερο θέμα στην ζωή του. Μπορεί να ζήσει χωρίς φαγητό αλλά όχι χωρίς σεξ. Του αρέσουν οι μοιραίες και τολμηρές γυναίκες γιατί είναι ίδιες με αυτόν. Ακούραστος εραστής, δεν θα σταματήσει ποτέ πριν από σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα: Η επιτομή της φαντασίωσης η γυναίκα τοξότης δοκιμάζει τα πάντα στο σεξ. Της αρέσει να παίζει ρόλους, να διακτινίζεται νοερά σε άλλα μέρη. Το σεξ γι’ αυτή είναι ταξίδι και εμπειρία. Της αρέσει άλλωστε να μιλάει γι’ αυτό ακόμα και εκτός κρεβατοκάμαρας. Θα μπορούσε άνετα να γράψει ένα βιβλίο για τα μυστικά του σεξ.
Άντρας: Η σεξουαλική ζωή του είναι γεμάτη με ερωτικές περιπέτειες. Του αρέσει να κάνει σεξ παντού και πάντα και να δοκιμάζει νέες στάσεις και παρτενέρ. Άστατος και εφευρετικός είναι πολύ καλός εραστής, ειδικά αν νιώθει πως δεν σε έχει του χεριού του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα:   Αν δεν νιώθει εμπιστοσύνη για το παρτενέρ της δίνεται. Φαινομενικά ψυχρή, η γυναίκα Αιγόκερως είναι φωτιά κάτω από τον πάγο. Θέλει τον χρόνο της μέχρι να νιώσει άνετα. Όταν όμως έρθει η πολυπόθητη οικειότητα, τότε μετατρέπεται σε μια εκπληκτική παρτενέρ που εκπλήσσει τον σύντροφό της.
Άντρας:  Ανικανοποίητος και σεξουαλικά αδιάφορος φαινομενικά δεν θέλει τις πρόσκαιρες σχέσεις. Το σεξ είναι σοβαρή υπόθεση για τον άντρα Αιγόκερω. Αν φανείς ανάλαφρη στα μάτια του, μπορεί να μου σου χαρίσει ούτε μια βραδιά. Αν όχι, θα είναι ορκισμένος δικός σου εραστής για πάντα, ή για όσο θες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα:   Λειτουργεί καλύτερα σε ελεύθερες σχέσεις, γιατί ως γνωστός η Υδροχόος δεν σηκώνει χαλινάρι. Το σεξ γι’ αυτή είναι τέχνη, δημιουργικότητα, η αρχή του κόσμου. Απεχθάνεται την μονοτονία και τις κλασικές στάσεις και είναι από τις γυναίκες που δεν θα έλεγε όχι σε μια ερωτική περιπέτεια με… πολύ κόσμο.
Άντρας:  Το σεξ δεν έχει φραγμούς για έναν άντρα Υδροχόο που βλέπει τα πάντα μέσα από αυτό το πρίσμα. Ένας τέτοιος τύπος θα μπορούσε να ενδώσει στα ένστικτά του ακόμα και με την καλύτερή του φίλη. Όχι, δεν είναι ανήθικος, απλά είναι ανοιχτός σε όλα και βαριέται εύκολα. Γι’ αυτό μπορεί να κουραστείς από την τρέλα του υδροχόου, να τον βαρεθείς όμως ποτέ.

ΙΧΘΕΙΣ

Γυναίκα:  Η πριγκίπισσα του ρομαντισμού αν δεν είναι ερωτευμένη δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το σεξ είναι μια πράξη δεσίματος με τον άλλον, ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας. Οι σχέσεις μιας νύχτας είναι αδιανότητες για μια Ιχθύ που θέλει ένα ζεστό λιμάνι για να νιώσει ασφάλεια. Εκτός σπιτικής κλίνης λατρεύει τον έρωτα στην θάλασσα και στην… μπανιέρα… Ψάρι βλέπεις.
Άντρες:   Δεν είναι άστατος, απλά επιπόλαιος. Γι? αυτό και αλλάζει παρτενέρ εύκολα. Ένα ποτήρι κρασί μπορεί να λύσει τις αντιστάσεις του και να κάνει πράγματα για τα οποία θα κλαίει ή θα ζητάει συγγνώμη την επόμενη μέρα. Στο κρεβάτι δεν είναι αυτό που λέμε καυτός, είναι όμως εφευρετικός και λατρεύει τις εναλλαγές.