Χρωματολογία! Μάθε ποια χρώματα σε δείχνουν πιο νέα και πιο σέξι!


Τα πάντα κρίνονται στην πρώτη εμφάνιση! Ήξερες ότι χρειάζονται ...
90 δευτερόλεπτα για να σχηματίσουν οι γύρω σου τη γνώμη που θα έχουν για σένα, την "πρώτη εντύπωση", την εντύπωση που κρατάει για πάντα; Ο πλέον σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την κρίση των άλλων σε αυτό το κρίσιμο ενάμιση λεπτό είναι η εικόνα, το σωστό ντύσιμο και το σωστό μακιγιάζ!

Στην αφετηρία κάθε σεζόν χιλιάδες τόνοι, αποχρώσεις, χρώματα μας πλημμυρίζουν χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι μας ταιριάζει και τι όχι! Η εταιρία Ηouse of Colour μας προτείνει μια πρωτότυπη υπηρεσία προσωπικής ανακάλυψης, μια υπηρεσία που μας διδάσκει τα χρώματα και το στιλ που αναδεικνύουν την προσωπική μας ομορφιά, την ενδυματολογική μας προσωπικότητα!


Ποια χρώματα σε "κουράζουν"; Ποια χρώματα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου; Ποια σε ομορφαίνουν και ποια "κλέβουν" από την εμφάνισή σου;



Εμείς επισκεφτήκαμε το γραφείο της Εύης Κοντούζογλου και δοκιμάσαμε όλες τις συνεδρίες για να δούμε ακριβώς τι είναι και τι προσφέρει η χρωματολογία! Μαζί μας ήρθε η Αγγελική που δοκίμασε κάθε συνεδρία! Ξεκινάμε καλύπτοντας μαλλιά και ρούχα με λευκό ύφασμα προκειμένου να επικεντρωθούμε στην επιδερμίδα και στα χαρακτηριστικά του προσώπου.



Το πρώτο στάδιο είναι η χρωματική ανάλυση! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Εύη δοκιμάζει στην Αγγελική μια σειρά από χρώματα σε μαντίλια, καθώς και συνδυασμούς αυτών! Σκοπός της συνεδρίας είναι να ανακαλύψουμε τα χρώματα που δείχνουν το πρόσωπο πιο ξεκούραστο και νέο! Τα χρώματα χωρίζονται σε 4 εποχές: χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη και καλοκαίρι! Σε πρώτο στάδιο βλέπουμε σε ποια εποχή ανήκει το πρόσωπό μας και έτσι ποιες αποχρώσεις το αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή σε δείχνουν πιο λαμπερή, ξεκούραστη και νέα! Η διαδικασία αυτή θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα δεδομένου ότι εάν ξέρεις ποιες είναι οι σωστές αποχρώσεις για το πρόσωπό σου δεν θα σπαταλάς πλέον χρόνο και χρήμα σε λάθος αγορές!



Το δεύτερο βήμα είναι η συνεδρία του image στο οποίο μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε με την πρώτη ματιά τα prints που ταιριάζουν καλύτερα στο σωματότυπό μας, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την άνεση και την αυτοπεποίθηση! Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μαθαίνεις πως θα αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία σε κάθε περίσταση, επίσημη ή casual! Με τη βοήθεια της συμβούλου θα μπορέσεις να κάνεις μια ουσιαστική αξιολόγηση της γκαρνταρόμπας  και να αποφασίσεις τι να κρατήσεις και τι να πετάξεις!



H House of Color σου προσφέρει μια τεράστια γκάμα από χειροποίητα μεταξένια φουλάρια που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου! Παράλληλα η Εύη θα σου δείξει πρωτότυπους τρόπους για να τα δένεις!



Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα μάθεις και ποια κοσμήματα σου ταιριάζουν, αυτά που έχουν ως βάση το χρυσό ή αυτά που έχουν βάση το ασήμι! Το ίδιο ισχύει και με τα χρώματα. Θα μάθεις αν σου πηγαίνουν περισσότερο τα ψυχρά ή τα θερμά.



Η House of Color σου προσφέρει επίσης μια πρακτική συνεδρία που σου διδάσκει μυστικά για επαγγελματική περιποίηση της επιδερμίδας και την εφαρμογή του μακιγιάζ σύμφωνα με τα χρώματα που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου! Σκοπός της συνεδρίας είναι να σου δείξει πως να χρησιμοποιείς τα σωστά χρώματα για να δείχνεις ξεκούραστη και λαμπερή!



Η Αγγελική πέρασε μαζί μας ένα ολόκληρο απόγευμα και έμαθε ποια είναι τα χρώματα που της ταιριάζουν σε styling και μακιγιάζ. Η ίδια μας λέει: ¨Λάτρεψα την εμπειρία! Έμαθα πολύ ουσιαστικά πράγματα για το πως θα πρέπει να διαμορφώσω το στιλ μου, ποια πράγματα να διατηρήσω και τι να αλλάξω! Έλυσα τις απορίες μου σχετικά με ποιο χρώμα μου ταιριάζει στη βαφή των μαλλιών μου αλλά και σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσω τις επόμενες σεζόν"