Το βίντεο της επίθεσης στον Λοβέρδο

Λίγο πιο σοβαρή τροπή πήρε η αποδοκιμασία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, αφού από τα αυγά που εκτοξεύτηκαν, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα. Δείτε το βίντεο και τι απάντησε ο υπουργός...Τα αυγά που προορίζονταν για τον υπουργό, τελικά "βρήκαν" στο σύμβουλο του, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, και τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής, Πολύδωρο Τσελέκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λοβέρδος πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων
μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, όπου γίνονταν κάποια εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων επιτέθηκαν του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του.

Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.

H στιγμή της επίθεσης: