7 στιλάτοι σκελετοί που θα σας βάλουν τα γυαλιά

Φέτος το καλοκαίρι τα γυαλιά δε θα προστατεύουν μόνο τα μάτια σας, αλλά θα σας μετατρέψουν αυτόματα σε fashion είδωλα.
 
Φέτος το καλοκαίρι οι σχεδιαστές μόδας χρησιμοποίησαν τα γυαλιά ηλίου ως ...
δυναμικό μέρος των κολεξιόν τους μετατρέποντάς τα σε πολύτιμα αξεσουάρ.
 
Οι επιλογές είναι πολλές και αν και τα aviator γυαλιά (αυτά που θυμίζουν αεροπόρους και οι φακοί τους έχουν το χαρακτηριστικό σχήμα «δάκρυ») συνεχίζουν να είναι στους καλοκαιρινούς καταλόγους με τον οίκο Balmain να τα απογειώνει στη χρυσή εκδοχή τους, η τάση προστάζει ρετρό γυαλιά με μια μεγάλη δόση υπερβολής.

Θυμάστε τον Willi Wonka στην ταινία «Charlie and the Chocolate Factory» με τα τεράστια γυαλιά του; Κάτι τέτοιο προτείνει ο οίκος Prada σε μια πιο λουλουδάτη και τροπική εκδοχή, ενώ ο οίκος Dior εμπνευσμένος από τη δεκαετία του 50 προτείνει γυαλιά σε σχήμα cat-eye. 
Από την άλλη οι Proenza Schouler και Jil Sander προτείνουν ολοστρόγγυλα γυαλιά (ναι, ο Harry Potter και τα γυαλιά του είναι στη μόδα, αλλά σε μια πιο fashion εκδοχή), ενώ ο Marc Jacobs κάνει επιδρομή στο παρελθόν δίνοντας ζωή και πάλι στα γυαλιά butterfly και ο οίκος Fendi με τα διτονικά γυαλιά ηλίου φτιάχνει αληθινά κοσμήματα για τα μάτια σας.

Φέτος, πρέπει να είστε πιο γενναίες από ποτέ, να τολμήσετε και να διαλέξετε την extravaganza που σας ταιριάζει περισσότερο, αφήνοντας τον ασφαλή-κοινότυπο δρόμο για τις χαμένες της σεζόν.