5 στάσεις (από τσόντα) ...που θέλουν προσόντα !

Βαρεθήκατε τη ρουτίνα στο σεξ και είπατε με τη σύντροφό σας να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα; Υπάρχουν όμως κάποιες στάσεις που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν δοκιμάσετε γιατί σας βλέπω να καταλήγετε στα επείγοντα του ΚΑΤ...

Η τραμπάλα

Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα. Αν είσαι σφίχτης και η κοπέλα σου μινιατούρα ή αν γνωριστήκατε στην περιοδεία του medrano, τόλμα το.




Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το σημείο της ισορροπίας σας δεν είναι άλλο από το πέος σου. Κι αν κάτι πάει στραβά αυτό θα την πληρώσει. Ξέχνα τα λάδια στο κορμί γιατί αν σου γλιστρήσει… και να το σενάριο. Εκείνη γλιστράει, πέφτει κάτω, ο κόλπος της τραυματίζει το πέος σου, αυτή μια διάσειση από την πτώση θα την πάθει και αν όλα πάνε καλά μπορεί και να σου ξανασηκωθεί. Τώρα κατάλαβες γιατί είναι επικίνδυνη;
Σταυρωτές γλωσσίτσες

Ποιος την ονόμασε έτσι θα ήθελα να ξέρω. Βέβαια με λίγη φαντασία τα ποδαράκια σας μοιάζουν σαν γλώσσες φιδιών που διασταυρώνονται. Καλέ τι ρομαντικό! Στο θέμα μας τώρα. Στέκεσαι όρθιος, εκείνη είναι στο πλάι και στηρίζεται στο ένα της χέρι ενώ τα πόδια σας διασταυρώνονται για να βρείτε το σημείο επαφής.



Σ’ αυτή τη στάση πάλι παίζει ρόλο η δύναμη. Είσαι τυχερός, αυτή τη φορά παίζει ρόλο η δική της. Έτοιμος για το σενάριο; Το χεράκι της αρχίζει να κουράζετε, σκάει με τα μούτρα κάτω(κάνα χιλιαρικάκι στον οδοντίατρο το θέλει μέτα), το βάρος της σε τραβάει κάτω και το πέος σου μοιάζει με τυχερό πέταλο αλόγου.




Το γεφυράκι

Ολημερίς το χτίζατε, το βράδυ γκρεμιζόταν(σαν της Άρτας). Που σημαίνει ότι μια προσπάθεια από μέρος σου την θέλει. Ξαπλώνεις ανάσκελα, κάνεις μια γέφυρα και η καλή σου ανεβαίνει για να δει την θέα.

Και εδώ η λέξη κλειδί είναι η δύναμη, φυσικά η δική σου. Ακόμα κι αν η κοπέλα σου είναι σαν την Κέιτ Μος, πόση ώρα νομίζεις ότι μπορείς να την κρατάς στην κορυφή της γέφυρά σου;

Έτοιμο σου έχω και αυτό το σενάριο: τα χέρια σου αρχίζουν να κουράζονται, σκας στο πάτωμα με την πλάτη, δεν είμαι σίγουρη ποιον ακριβώς σπόνδυλο θα χτυπήσεις, εκείνη νιώθει ότι πέφτει, αρπάζει για να κρατηθεί… ότι βρει εύκαιρο και συνεχίζετε την βραδιά σας στο ΚΑΤ. Πως σου φαίνεται;

Ένα στα όρθια

Συνήθως συναντάτε στις τσόντες, πολλοί τολμηροί όμως θα θέλατε να την κάνετε. Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Στέκεσαι όρθιος, την σηκώνεις στα χέρια και την κρατάς “αγκαλίτσα” για όσο χρειαστεί.

Όπως κατάλαβες απαιτεί μεγάλη δύναμη από σένα. Σου φαίνετε εύκολη αλλά το δαιμόνιο μυαλό μου το σεναριάκι το έφτιαξε.

Αργά ή γρήγορα κουράζεσαι και ψάχνεις τοίχο να την στηρίξεις. Αν ο τοίχος είναι ανώμαλος η πλάτη της θα γίνει κομμάτια. Αν πάλι είναι λείος, από τα λιπαντικά ή τον ιδρώτα σύντομα θα κάνει ελεύθερη πτώση προς το πάτωμα, παίρνοντας μαζί της ότι δικό σου έχει.
Ξαπλωτή τραμπάλα

Εγώ θα πρότεινα να μην το δοκιμάσεις καν, αλλά άμα επιμένεις… ξαπλώνεις στο πάτωμα, σηκώνεις τα γόνατά σου προς το στήθος σου και η καλή σου κάθετε πάνω σου. Εσύ λοιπόν πάς κούνια μπέλα-πέρα δώθε κι εκείνη πάνω κάτω στηριζόμενη στις μύτες τον ποδιών της.

Άσε να μαντέψω, περιμένεις το σενάριο; Ούτε ο Φώσκολος να ήμουν σήμερα. Λοιπόν άκου: τα πέλματα και η γάμπες της αρχίζουν να κουράζονται και το κάθισμά της θα γίνει πιο βαθύ για να ξεκουραστεί. Μπορείς να φανταστείς τη συνέχεια;

Τα γεννητικά σου όργανα έτσι όπως είναι εγκλωβισμένα θα πιεστούν όσο δεν πάει. Αν μόλις σηκωθείς δεν τα βρίσκεις, κάνε μια ακτινογραφία, κάπου μέσα σου θα βρίσκονται.


souita