Πλησιάζει η εξεταστική… 10 τρόπους για να κάνεις ‘’καλά’’ σκονάκια

Πλησιάζει η εξεταστική… 10 τρόπους για να κάνεις ‘’καλά’’ σκονάκια

1) Πηγαίνεις μία ή δύο ώρες πριν δώσεις το μάθημα διαλέγεις το κατάλληλο θρανίο και καρέκλα και γράφεις τα sos κοίτα μην το παρακάνεις και άφησε κάποια σημεία κενά μη μας πιάσουν και χαρεί άλλος τον κόπο σου.


2) Το κατάλληλο θρανίο ορίζει να...


είναι κοντά στο τοίχο τον οποίο φροντίζουμε και αυτόν να τον ενημερώσουμε με τα sos φροντίζουμε πρώτα όμως να είναι όσο πιο μπλιαξξξξ και βρόμικος μπορεί ο τοίχος.

3) Διαγώνισμα γράφουμε και όπως στο πόλεμο δε πάμε χωρίς όπλα έτσι και στο διαγώνισμα δε πάμε με ένα μόνο στυλό … έτσι λοιπόν χαράζουμε στα big στυλό μας τους τύπους που θέλουμε και τους έχουμε σε πρώτη θέσει…

4) Ο χυμός/καφές μας βοηθάει μας δίνει δυνάμεις να κρατηθούμε έτσι φροντίζουμε να έχουμε πάντα ένα μπουκαλάκι μαζί μας το οποίο όχι μόνο να μας ξεδιψάει αλλά και να μας βοηθάει όταν το χιαζόμαστε. Σημείωσε όπου θες πάνω κάτω δεξιά αριστερά φρόντισε μόνο μην τον καταναλώσεις πριν το διαγώνισμα και το πετάξεις.
5) Στραμπούλιξες το χέρι σου… δεν είπαμε να μπεις και στον γύψο βρε παιδί μου απλά δέσε ένα απλό επίδεσμο στο χέρι σου και άρχισε να τον στολίζεις…. Με τα κατάλληλα sos πάλι χωράει έως και 80 σελίδες αν είσαι έμπυρος.

6)Οι αίθουσες δεν έχουν καλή θέρμανση για αυτό θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου μια ζακετούλα ένα σακάκι στο οποίο έχεις προνοήσει και έχεις επενδύσει στη φόδρα του με τα απαραίτητα σκονάκια.

7)Τα έχεις δει τα καινούρια air max …. Η αερόσολα έχει και άλλη χρήσει … απλά να ξέρεις να κάτσει σταυροπόδι με μάγκικο τρόπο…. Είναι τέλειο σκονάκι θα παρακαλούσες να έχεις άλλα δέκα πόδια.


8)Σε σμίκρυνση, κρυμμένες πάνω σου… τσέπη ζωνάρι στήθος και όπου Άλου σκεφτείς…. Συνήθως όταν έχουμε πάνω μας πολλές σμικρύνσεις φροντίζουμε να έχουμε και ένα σχεδιάγραμμα για το σε ποιο σημείο έχουμε κρύψει το σωστό θέμα…


9)Κινητό …. Φυσικά με hands free στέλνουμε σε μήνυμα τα θέματα και ευχόμαστε να μας απαντήσουν οι φίλοι μας σύντομα… η με μήνυμα ή με κλήση… αρκεί να έχουμε μακριά μαλλιά και το κινητό στο αθόρυβο.

10) Το παίζεις και καλά άρρωστος με ελαφρύ συνάχι έχεις ένα χαρτομάντιλο φτερνίζεσαι συνεχεία και πάνω στο μυξομάντιλο τα χεις όλα.

Συμβουλή 1

Προσοχή μην καρφωθείς!!!

Παίξετε το άνετοι και δείξε ότι τα ξέρετε όλα μην κινήσουμε υποψίες…

Συμβουλή 2

Διάβασε και λίγο μην τα περιμένεις όλα από τα σκονάκια