Κινούμενα σχέδια: Το νεοταξικό ναρκωτικό της παιδικής «ψυχής»

«Οργανώνονται τελωνεία των λέξεων,
νεκροταφεία των λέξεων.
Για ν’ απαρνηθούμε να ζήσουμε μια ζωή
που δεν είναι δική μας, μας υποχρεώνουν να
δεχτούμε σαν δική μας μια ξένη μνήμη. Μασκαρεμένη
πραγματικότητα, ιστορία που αφηγούνται οι νικητές».



Εντουάρντο Γκαλεάνο
Ρεσάλτο
citypress-gr.blogspot.com

Η Νέα Τάξη, ο πλανητικός αυτός ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ μηχανισμός των παγκόσμιων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ μηχανισμών της αγοράς και του χρήματος, επιδιώκει να ισοπεδώσει τα πάντα και να ξεριζώσει από τις «ψυχές» των ανθρώπων κάθε κύτταρο και πνοή ΖΩΗΣ.
Γι αυτό, αυτή η παγκόσμια μηχανή είναι στείρα, μισεί θανάσιμα κάθε τι που είναι ζωή κάθε τι που μεγαλώνει και κινείται. Είναι ικανή να πολλαπλασιάζει μόνο τις φυλακές, τις χειροπέδες, τα δηλητήρια, τα ναρκωτικά και τα νεκροταφεία.
Η Νέα Τάξη δεν μπορεί να παράγει τίποτα άλλο από κρατούμενους, πτώματα, ρουφιάνους και κατασταλτικούς μηχανισμούς, ζητιάνους και εξόριστους…


Οι νέοι για κάθε καθεστώς είναι εχθρός, ακριβώς γιατί αποτελούν την απόδειξη της ζωής.

Για τη Νέα Τάξη η ΖΩΗ είναι έγκλημα, γι αυτό επιχειρεί με κάθε μέσον να νεκρώσει τη ζωή, να δηλητηριάσει τα παιδιά με ποικίλα ναρκωτικά.

Σήμερα γίνεται μια πολυμέτωπη, ενορχηστρωμένη και συστηματική επίθεση κατά της νεολαίας:


α). Η ολοκληρωτική κατεδάφιση της Παιδείας.

Εδώ τα δωσίλογα όργανα της Νέας Τάξης δεν αφήνουν τίποτα όρθιο: αποτεφρώνουν κάθε έννοια της Μόρφωσης, κατεδαφίζουν κάθε ιστορική κατάκτηση της συλλογικής γνώσης, διαλύουν κάθε σύμβολο της Παιδείας, ακόμα και κλείνουν σχολεία, ερημώνοντας, με ρατσιστική αλαζονεία και φασιστικό δαρβινισμό, της τοπικές κοινωνίες και τα ιστορικά σχολειά.

Πιο αναλυτικά στο άρθρο: «Κλείσιμο σχολείων: Νέο μέτρο νεοταξικού δαρβινισμού»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5476

Τα σημερινά σχολεία δεν έχουν καμία, απολύτως καμία, σχέση με τη Μόρφωση: Αποτελούν εργαστήρια νοθείας της μόρφωσης και παραγωγής των «αξιών» της αγοράς και του χρήματος.

Όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές η μόρφωση είναι όλα τα σύμβολα ταυτότητας και μαζικής μνήμης: οι μαρτυρίες αυτού που είμαστε, οι προφητείες της φαντασίας, οι καταγγελίες ενάντια σ’ αυτό που μας εμποδίζει να είμαστε και να υπάρχουμε.

Είμαι μορφωμένος σημαίνει πως μπορώ να κατανοήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία αυτό που διαδραματίζεται μπροστά μου.

Ο μορφωμένος (όχι απλώς ο εγγράμματος) δεν είναι παθητικός δέκτης, αλλά ενεργητικός πομπός. Ξεσκεπάζει και καταγγέλλει τη νόθα μόρφωση: τα ψέματα της Ιστορίας που μας διδάσκουν, τους ελιγμούς των πολυεθνικών που πουλάνε αυτοκίνητα και ιδεολογία, το σύστημα των αξιών που εκθειάζει τα πράγματα και υποτιμά τους ανθρώπους, το βρώμικο παιχνίδι του χρήματος και της κατανάλωσης, που κάνει τα άτομα να εκμεταλλεύονται το ένα το άλλο και να συντρίβει το ένα το άλλο...

ΣΗΜΕΡΑ το σχολείο δεν αποτελεί μόνο τη μήτρα της νόθας μόρφωσης. Τείνει σε μια ολοκληρωτική βιομηχανοποίηση, χειραγωγημένο άμεσα από τους νόμους της καπιταλιστικής αγοράς. Η φιλοσοφία της σύγχρονης εκπαιδευτικής πολιτικής συνοψίζεται στις λέξεις:

Ανταγωνισμός, αποδοτικότητα, μέτρηση, ρεκόρ (βαθμοί).

Το σχολείο έχει μεταβληθεί σε «Ιερά Εξέταση», σε ένα σύστημα εξοντωτικής και άκρως ανταγωνιστικής «επιλογής των ειδών», αποκλεισμού και κατασκευής ισοπεδωμένων και πειθαρχημένων υπηρετών στις πολυπολιτισμικές και κοσμοπολίτικες «αξίες» της παγκόσμιας καπιταλιστικής αγοράς.


β). Ο βομβαρδισμός της νεολαίας από τοξικά δηλητήρια
Σήμερα η νεολαία πολιορκείται κυριολεκτικά από «εστίες» και «δίκτυα» ποικίλων, πολύμορφων και πολύχρωμων διαστροφών. Ένας πνιγηρός και θανάσιμος καρκινώδης εμπορικός ιστός: Ναρκωτικά, ψυχοφάρμακα, νοσηρή διασκέδαση κατανάλωσης ποτών, ήχων και φώτων, διαστροφικά θεάματα όλων των ποικιλιών…

Όλα τα «τέρατα» του νεοταξικού «πολιτισμού», οι διαστροφές του και τα καταναλωτικά υποπροϊόντα του έχουν «ριχτεί», με μανία αχαλίνωτη, να κατασπαράξουν τη νεολαία…


γ). Κινούμενα Σχέδια: το δηλητήριο στα έμβρυα της παιδικής ψυχής.
Ένα από τα πιο θανατηφόρα «όπλα» της Νέας Τάξης είναι τα «κινούμενα σχέδια»: Το κανιβαλιστικό τηλεθέαμα που στοχεύει απευθείας στο μυαλό και στην καρδία του μικρού παιδιού.

Το μικρό παιδί είναι πολύ εύπλαστο και ευάλωτο. Οι μηχανισμοί της αγοράς και των νεοταξικών τεράτων επιχειρούν από το νηπιακό αυτό στάδιο να στάξουν τα δηλητήρια και να τα σπείρουν στην παιδική ψυχή, μέσω της εικόνας: Το πρώτο στάδιο της πλαστής και χειραγωγημένης «γνώσης».

Τα ΜΜΕ (αυτές οι γιγάντιες βιομηχανίες της Νέας Τάξης) επιχειρούν να κατασκευάσουν, από τα «σπάργανα», τους νεκρωμένους δούλους που θέλουν, με τα ποικίλα ναρκωτικά των «αξιών» και των «τεράτων» της παγκόσμιας αγοράς.

Γι αυτό οι οθόνες έχουν πλημμυρίσει από τη φρίκη αυτών των νεοταξικών «τεράτων» και ποικίλων διαστροφών: Μια αχαλίνωτη νεροποντή δολοφονίας της ψυχής των παιδιών…

Δείτε το Video των «Δάσκαλων της Λήμνου»
http://ethnikipaideia.blogspot.com

Διαβάστε και το σχόλιο της «Κλασσικοπερίπτωσης»
http://klassikoperiptosi.blogspot.com


Κάντε το γνωστό, προωθήστε το με ένα like!