Η συνταγή της ημέρας- Σαγκριά


ΥΛΙΚΑ
500ml κόκκινο κρασί
100ml μπράντι ή κονιάκ
100ml χυμός πορτοκαλιού
300ml sprite ή seven up
λίγα... κεράσια, μήλα, πορτοκάλια και λεμόνια
πάγο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κανάτα αναμιγνύουμε όλα τα υγρά που έχουμε.
Κόβουμε τα φρούτα μας, σε κυβάκια, τα κεράσια στη μέση και τα προσθέτουμε και αυτά στη κανάτα.
Προσθέτουμε πάγο, σκεπάζουμε την κανάτα και την αφήνουμε περίπου 2 ώρες στο ψυγείο.
Σερβίρουμε σε ένα ωραίο ποτήρι, διακοσμώντας με 2 φέτες από πορτοκάλι ή λεμόνι.
mageiroulis.blogspot.com