Μήνυμα ελήφθη

Μήνυμα ελήφθη 
Ένα ανθρωπάκι (βραχύσωμος, εννοούμε…) από το Ωραιόκαστρο, που ως αστυνομικός πήρε μετάθεση στη Ρόδο και σφυρίζει με την ομπρέλα του συνδέσμου Δωδεκανήσου και χωρίς να το καταλάβει κι ο ίδιος, βρέθηκε από τα χωριά της Ρόδου να σφυρίζει και στην Ευρώπη...
Αυτός ο άνθρωπος, προσπάθησε σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, να βγάλει εκτός Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ και να στείλει την ΑΕΚ στον τελικό. Είναι τόσο λίγος, που ούτε αυτό το κατάφερε.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος αντιμετώπισε σα σκουπίδι τον ΠΑΟΚ, έδωσε αμέτρητα φάουλ στους κλώνους του Γιώργου Καραγκούνη, που σήμερα φορούσαν τη φανέλα της ΑΕΚ κι όταν είδε πως ούτε κι έτσι μπορούσε να βάλει η ΑΕΚ γκολ, άφησε τον ΠΑΟΚ με εννιά παίκτες, μήπως επιτέλους τα καταφέρει.

Η αποβολή του Λίνο «καταπίνεται» με βάση τον  κανονισμό, που όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ τηρείται, η αποβολή του Ίβιτς έδειξε απλά τις προθέσεις του κωμικοτραγικού διαιτητή, που προφανώς είχε σκοπό να «καθαρίσει» τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος απέβαλε τον Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη, επειδή διαμαρτυρήθηκε, γιατί δεν σφυρίχτηκε φάουλ ένα σκληρό μαρκάρισμα, που του έκανε ο Μάκος.

Μετά το τέλος του αγώνα, δύο από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, που ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ο Ποικιλίδης κι ο Μηλιωρίδης περίμεναν τον Σιδηρόπουλο και του είπαν σε πολύ έντονο ύφος τα παράπονά τους. Δεν αλλάζει κάτι…

Θυμίζουμε ότι ο Σιδηρόπουλος πήρε το σήμερα της ΦΙΦΑ μετά το παιχνίδι Ξάνθης – ΠΑΟΚ όταν δεν καταλόγισε ένα πέναλτι - μαρς του Βάλλα στον Ελ Ζαρ. Εκεί απλά επιβεβαιώθηκε ότι η αναρρίχηση των διαιτητών δεν σχετίζεται με την απόδοσή τους στο γήπεδο.

Μετά και το σημερινό, αλλά και όσα έχουν προηγηθεί στο πρωτάθλημα, είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανάμεσα στις ομάδες, που έχει αποφασιστεί να "πετύχουν" φέτος. Το μόνο, που έχει να πει κανείς, ενόψει της ρεβάνς της 16ης Μαρτίου και της συνέχειας του πρωταθλήματος (και κυρίως των πλέι οφ, εκεί που πρέπει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, που ενσαρκώνει τελευταία τον ρόλο του κατατρεγμένου), είναι «ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Αν κι απ΄ ότι φαίνεται, ούτε αυτός ασχολείται μ΄ αυτό το θέατρο σκιών, που παίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


 Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!