Δωσ' του ένα χεράκι στην ηδονή!

Είτε ως ορεκτικό, είτε ως κύριο πιάτο, το χειρωνακτικό σεξ παραμένει αγαπημένη ενασχόληση των περισσότερων αντρών από την παιδική τους ηλικία. Γι' αυτό δεν είναι καθόλου άσχημα ιδέα, να παίρνεις κι εσύ καμιά φορά την κατάσταση στα χέρια σου και να τον κάνεις να χειροκροτήσει από ευχαρίστηση. Ακολούθησε λοιπόν, αυτό το σύντομο εγχειρίδιο και κάνε τον κυριολεκτικά του χεριού σου...

Μην το φοβάσαι: το γεγονός ότι κάθε άντρας ασχολείται με το σπορ του αυνανισμού εντατικά και από μικρή ηλικία δεν πρέπει να σε αγχώνει. Εξάλλου, αν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει, σίγουρα θα προτιμούσε να έχεις πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία αυτοϊκανοποίησης του.

Βολέψου: ποια είναι η καλή σου πλευρά; Είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας; Σε κάθε περίπτωση πάρε τη στάση που σε βολεύει και κινήσου όπως θέλεις. Κάτσε στην άκρη του καναπέ μ' εκείνον όρθιο μπροστά σου, κάτσε πάνω του όσο εκείνος είναι ξαπλωμένος, κάνε ότι σ' αρέσει. Αν κάποια στιγμή, όσο είσαστε ξαπλωμένοι στο πλάι θέλεις ν' αλλάξεις πλευρά, πέρνα από πάνω του, δώσε του ένα αργό, ορεκτικό φιλί και προσγειώσου στη πλευρά που σ' αρέσει.

Η απαραίτητη λίπανση: το φυσικό σύστημα λίπανσης είναι γυναικείο προνόμιο. Οι άντρες το στερούνται, γι' αυτό και όταν αυνανίζονται χρησιμοποιούν κάποιου είδος λιπαντικό, συνήθως κάποια κρέμα. Η συνεχόμενη τριβή, πάνω-κάτω μπορεί εύκολα να τον στείλει στην κόλαση, αντί στον παράδεισο. Στη χειρότερη υπάρχει το σάλιο, αλλά τα ενημερωμένα κορίτσια είναι πάντα εφοδιασμένα με κάποιο λιπαντικό καλής ποιότητας. Μην ντραπείς να το εμφανίσεις μόλις χρειαστεί, αλλά μην βάλεις και μεγάλη ποσότητα γιατί θα του στερήσεις κάθε αίσθηση τριβής.

Η σωστή λαβή: οι ειδικοί του σεξ παγκοσμίως συμφωνούν ότι οι γυναίκες, εν γένει, προτιμούν τα πιο απαλά και αργά χάδια, αντίθετα με τους άντρες που χρειάζονται περισσότερη δύναμη και ταχύτητα. Γι' αυτό πολλές γυναίκες φοβούνται να τους αγγίξουν στα απόκρυφά τους. Αν τον πιάσεις με τον δείκτη και τον αντίχειρα σαν να τραβάς χαρτομάντηλο απ' το κουτί, θα τον κάνεις να πιστέψει ότι σιχαίνεσαι ν' αγγίξεις το σύμβολο του ανδρισμού του και αυτό δεν είναι καθόλου σέξι. Δείξε του λοιπόν, ότι ξέρεις τι κάνεις. Πιάσε τον γερά με όλη την παλάμη σε μια σφιχτή και σταθερή λαβή και άρχισε να προχώρα στη σωστή κίνηση.

Προπονήσου σαν επαγγελματίας: όταν μιλάμε για... χειρισμούς οι συμβουλές από μόνες τους δεν αρκούν. Χρειάζεται και λίγη πρακτική για να σε βάλει στο πνεύμα. Αν ντρέπεσαι να προπονηθείς μαζί του, μπορείς να εξασκηθείς με κάποιο αντικείμενο, όπως μια μπανάνα, ένα μεγάλο καρότο, ή ακόμη καλύτερα τον δονητή σου, αν έχεις. Η βασική κίνηση συνίσταται στο: ανεβαίνω, κάνω κύκλο και μετά κατεβαίνω απ' την άλλη μεριά. Ξεκινάς πιάνοντας γερά το πέος απ' τη βάση και γλιστρώντας το χέρι σου προς τα πάνω μέχρι το κεφάλι. Εκεί κάνεις μια παύση, τρίβεις λίγο το κεφάλι με μικρές, αργές, κυκλικές κινήσεις και μετά αφήνεις το χέρι σου να κυλήσει φυσικά από την αντίθετη πλευρά που ανέβηκε, μέχρι την βάση του πέους. Επαναλαμβάνεις δέκα φορές, για δέκα δευτερόλεπτα κάθε φορά και μετά προσθέτεις μια γρήγορη, σταθερή κίνηση πάνω κάτω, σαν τρόμπα, πριν ξαναρχίσεις απ' την αρχή. Συνεχίζεις ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο, προσθέτοντας κάθε φορά και μια έξτρα κίνηση πάνω κάτω. Άμα νιώσεις ότι κοντεύει να τελειώσει και θέλεις να διατηρήσεις τη στήση του και για άλλες πρακτικές απλά αραίωσε τις κινήσεις πάνω κάτω.

Πάρε ενισχύσεις: αν χρησιμοποιείς μόνο τα χέρια σου κινδυνεύεις να βγάλεις κάλλους εξαιτίας της υπερδιέγερσης. Όσο εξασκημένη κι αν είσαι, είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκείνος θα εκτιμήσει ένα επιπλέον ερέθισμα για να εντείνει και να επιταχύνει τον οργασμό. Έτσι, ενώ θα έχεις το ένα χέρι στο πέος του, χρησιμοποίησε το άλλο για να χουφτώσεις τους όρχεις του ή να του χαϊδέψεις την θηλή με τον τρόπο που του αρέσει. Πέρασε τη γλώσσα σου στο πλάι του λαιμού του, στο εσωτερικό των μηρών, στις θηλές και γύρω απ' τους όρχεις του. Σχημάτισε "Γ" με το ελεύθερο χέρι σου και πίεσε το πάνω στη βάση του πέους του, τραβώντας το δέρμα του προς την κοιλιά. Αυτό θα τον κάνει τόσο να φαίνεται μεγαλύτερος, όσο και να ερεθιστεί απίστευτα.

Τα εργαλεία: είτε είσαστε περιπετειώδεις τύποι ως ζευγάρι, είτε όχι μπορείτε να δοκιμάσετε το δαχτυλίδι που κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά για λίγο έξτρα ερεθισμό. Ειδικότερα, στα σεξ-σοπ μπορείς να βρεις δονητές για άντρες σε στενόμακρο σχήμα, σαν στυλό με τους οποίους μπορείς να παίξεις κρατώντας τους μαζί με το πέος ενώ στηρίζεις τη μια άκρη τους στο περίναιο (την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό). Εναλλακτικά μπορείς να τυλίξεις το πέος του με ένα μεταξωτό μαντήλι, ή ένα περιδέραιο με στρογγυλές χάντρες (χωρίς αιχμές) ακολουθώντας τις κινήσεις που περιγράψαμε παραπάνω.

Στα δάχτυλα: δεν κάνει για όλους, αλλά σε κάποιους κάνει θαύματα. Μιλάμε για την εισαγωγή του μικρού δαχτύλου σου στον πρωκτό του, λίγο πριν τον οργασμό που είτε θα τον κάνει να λιώσει, είτε να σε πάρει για τρελή. Καλύτερα να το τσεκάρεις εγκαίρως. Ρώτα τον αν θα ήθελε να το δοκιμάσει, ή άρχισε να παίζεις με την περιοχή του πρωκτού του και κόψε αντίδραση. Αν δείχνει νευρικός και έχεις το θάρρος, πες του ότι μπορείς να του προσφέρεις τον οργασμό του αιώνα. Όπως και η κλειτορίδα, η βάση του πέους εκτείνεται μερικά εκατοστά μέσα στο σώμα. Ερεθίζοντας το περίναιο ή τον πρωκτό, μαλάζεις και αυτό το σημείο, αλλά η πραγματική ηδονή έρχεται απ' το αντρικό σημείο-G. Για να το εντοπίσεις, βάλε τον να ξαπλώσει ανάσκελα, ενώ εσύ θα βάζεις προσεκτικά μέσα στον πρωκτό του τον πολύ καλά λιπασμένο δείκτη σου με την παλάμη προς τα πάνω, μέχρι τα τρία τέταρτα του μήκους του. Στοχεύοντας εσωτερικά στον αφαλό του, λύγισε το δάχτυλο σου και κάνε την κίνηση που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να καλέσουμε κάποιον κοντά μας. Αυτή τη φορά τουλάχιστον, να είσαι σίγουρη ότι θα 'ρθει.