Τι ενοχλεί τους άντρες στις γυναίκες!

Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες. Παρ’ όλα αυτά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος ανακαλύψαμε ύστερα από έρευνα...
10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και σπάνε τα νεύρα των αντρών. Τι ενοχλεί τους άντρες λοιπόν:
1. Υποδύονται τις αθώες. Πολλές γυναίκες καλύπτουν την σεξουαλική τους ζωή μ’ ένα πέπλο αθωότητας, ποτέ δεν παραδέχονται ότι στο παρελθόν τους άρεσε να παίζουν με τους άντρες ή ξεχνούν πόσους συντρόφους είχαν στην ζωή τους. Προσποιούνται τις σεμνές, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να σβήσουν το παρελθόν.
2. Κριτικάρουν τις άλλες γυναίκες. Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να πουν ένα καλό λόγο για μια άλλη γυναίκα; Τους αρέσει να σχολιάζουν από το βάρος τους μέχρι το κούρεμα τους και όλα τα ενδιάμεσα. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να προσέξει ότι τα παπούτσια μιας άλλης δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη εμφάνιση της. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες που είναι έτοιμες να το παραδεχτούν όταν δουν μια ωραία γυναίκα, αλλά οι περισσότερες δεν θέλουν να βάλουν τον σύζυγο τους σε πειρασμό.
3. Ζηλεύουν. Δεν χρειάζεται να υπάρχει σοβαρός λόγος για να ανάψει η σπίθα της ζήλειας σε μια γυναίκα. Γι’ αυτό και όταν μπαίνει μια άλλη γυναίκα στο χώρο που βρίσκεται παρατηρεί κάθε βλέμμα και κίνηση του συντρόφου της.
4. Είναι ανασφαλείς. Οι γυναίκες χρειάζονται συναισθηματική κάλυψη. Θέλουν οι σύντροφοι τους να τις κρατά αγκαλιά, να τους λένε πόσο σημαντικές είναι γι’ αυτούς. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι πολλές βγαίνουν έξω μόνες τους για να επιδείξουν την ανεξαρτησία τους. Είναι οι ίδιες που όταν ερωτεύονται γίνονται φοβερά ανασφαλείς.
5. Μιλούν με κωδικούς. Η συνηθισμένη φράση «Τι σκέπτεσαι;» είναι άσκοπο παράδειγμα για το πώς οι γυναίκες αγαπάνε να τσεκάρουν τους άντρες τους και αναζητούν τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφουν γι’ αυτές. Ζητούν απαντήσεις σε θεωρητικές ερωτήσεις και έχουν την απαίτηση οι άντρες να τις γνωρίζουν σαν να είναι «αδερφές ψυχές».
6. Οικειοποιούνται τον προσωπικό τους χώρο. Οι γυναίκες έχουν το κακό ελάττωμα να ανακατεύονται στην ζωή των φίλων τους και να ερευνούν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Με την πρώτη ανοίγουν τα συρτάρια για να κατασκοπεύσουν! Όταν όμως αυτό τολμούν να τους το κάνουν οι άντρες γίνονται έξαλλες!
7. Γίνονται πολύ συναισθηματικές. Κλαίνε με το παραμικρό: παρακολουθώντας μια ρομαντική ταινία, επειδή τους έσπασε το νύχι ή γιατί δεν τους αρέσει το καινούργιο τους κούρεμα. Και το χειρότερο περιμένουν από τον σύντροφο τους να τις παρηγορήσει. Οι άντρες δεν είναι αναίσθητοι αλλά δεν αντέχουν τα έντονα ξεσπάσματα με την πρώτη αναποδιά.
8. Ψωνίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Όταν πάνε για ψώνια ξεχνάνε να γυρίσουν. Μπορούν να ξοδέψουν ατελείωτες ώρες σε ένα μαγαζί με παπούτσια ξεχνώντας όλες τους τις υποχρεώσεις. Ο εφιάλτης των περισσοτέρων συζύγων είναι η στιγμή που εκείνη του ζητά να πάει μαζί της για ψώνια. Αυτό που ακολουθεί είναι οδυνηρό. Ατελείωτα πάνω-κάτω στον ίδιο δρόμο και πολλές ώρες έξω από το δοκιμαστήριο.
9. Μιλάνε συνέχεια χωρίς να σταματάνε! Μας ενδιαφέρουν αυτά που κουβεντιάζουν αλλά δεν χρειάζονται τόσες πολλές λεπτομέρειες!
10. Έχουν το σεξ για όπλο! Θέλοντας να τονίσουν την ανωτερότητα τους, εκβιάζουν με το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουν το: σεξ!