« Αγνοείτε » πρώην υπουργός με περιουσία 178 εκατομμυρίων ευρώ !!!

Τα στοιχεία των ελέγχων του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίσθηκαν τραπεζικές καταθέσεις «πρώην γαλάζιου υπουργού» ύψους 178 εκατ. ευρώ ζητά η κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου των βουλευτών και κομμάτων, που ταυτόχρονα ελέγχει τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα τέθηκε στη...

σημερινή, εκτός δημοσιότητας, συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής που συνήλθε υπό την προεδρία του Γ΄ αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη.

Όλα τα κόμματα τόνισαν ότι αυτό το θέμα, που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν διαψεύδεται, εκθέτει τον πολιτικό κόσμο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξετάστηκαν εκ νέου εκκρεμότητες που υπήρχαν κατά τους πρώτους ελέγχους και αφορούσαν τη σύγκριση των τραπεζικών λογαριασμών δέκα πρώην υπουργών, το όνομα των οποίων είχε εμπλακεί σε συμβάσεις με τη Siemens.

Τότε είχαν διαπιστωθεί διαφορές καταθέσεων και δηλωθέντων για τους Αναστάσιο Μαντέλη, Γιώργο Βουλγαράκη, Γιάννο Παπαντωνίου, Βύρωνα Πολύδωρα και Μιχάλη Λιάπη. Τώρα διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος για τα στοιχεία των πρώην υπουργών Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιώργου Αλογοσκούφη, χωρίς να προσδιορίζεται, αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου την προσεχή εβδομάδα.
newsbomb
www.trelokouneli.gr