X-Files: τι δείχνει το ερωτικό του παρελθόν

Χωρισμένος, πικραμένος; Τι έχει συμβεί στο ερωτικό του παρελθόν;Μπορεί ο Μόλντερ να τέλειωσε με τα "X- Files" και τώρα να το παίζει σεξομανής συγγραφέας στο "Californication", όμως τα ερωτικά αρχεία του καλού σου, πρέπει να ανοίξουν!
 Το μητρώο σχέσεων ενός άντρα, μπορεί να σου πει πολλά και για τις μελλοντικές σχέσεις του. Αν εσύ είσαι η επόμενη τυχερή, φρόντισε να ανοίξεις τα "X-files" και να μάθεις τι μπορούν να σου αποκαλύψουν... οι παλιές του σχέσεις για εκείνον:
Λάτρης της μονογαμίας:
Ο άντρας αυτός θέλει να αγαπά και να αγαπιέται και δεν φοβάται τις δεσμεύσεις. Βέβαια, το να προχωρά από τη μια σοβαρή σχέση στην επόμενη μπορεί να είναι σημάδι ανασφάλειας ή φόβο να μείνει μόνος του.
Υπήρξε άπιστος:
Παρ' όλο που η παλιότερη απιστία του δεν σημαίνει πως θα συμβεί το ίδιο με σένα απαραίτητα , αξίζει να κάνεις μια κουβέντα μαζί του για τους λόγους που τον οδήγησαν να κερατώσει την προηγούμενη αγαπημένη του. Αν δεν σου δώσει κάποια σοβαρή εξήγηση ή αν η απιστία του δεν ήταν της μιας βραδιάς αλλά ολόκληρη παράλληλη σχέση, μην είσαι σίγουρη πως δεν θα φυτρώσουν μία των ημερών κερατάκια στο κούτελο σου!
Τον έχουν απατήσει:
Ένας άντρας που έχει βιώσει την απιστία στο παρελθόν, σίγουρα θα έχει κάποια προβλήματα έλλειψης εμπιστοσύνης που πρέπει να ξεπεράσει. Το πιθανότερο είναι να φοβάται να δεθεί μαζί και να σε εμπιστευτεί απόλυτα ενώ είναι πιθανό να σκεφτεί και αντεκδικητικά.
Δεν έχει κάνει πάλι σοβαρή σχέση:
Το πιθανότερο είναι πως δεν γνωρίζει πόσο σκληρή δουλειά χρειάζεται μια σχέση. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι πως εφόσον έχει κι αυτός θέληση, μπορείς να θέσεις ως πιο έμπειρη τους δικούς σου όρους στη σχέση.
Μπορεί να σου ορκίζεται πως από τη μέρα που σε γνώρισε έγινε άλλος άνθρωπος, αλλά έχε υπόψη πως οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται. Και μπορεί να σου ορκίζεται αλλά αφού σε κατακτήσει είναι πιθανό να κινήσει για άλλες αγκαλιές.
Οι πρώην του ήταν όλες για δέσιμο:
Ένας άντρας που τυχαία πάντα έμπλεκε συναισθηματικά με γυναίκες για δέσιμο, είτε κουβαλάει και ο ίδιος μια τρέλα, είτε του αρέσει το δράμα, είτε θέλει ο ίδιος να αισθάνεται ανώτερος, είτε πιστεύει πως θα σώσει τα κορίτσια αυτά. Αν δεν διαθέτεις τα άνωθι χαρακτηριστικά, έχεις λιγοστές ελπίδες να αντέξεις στο πλευρό του.
Χώριζε και τα ξανάβρισκε με την πρώην του:
Πιθανότατα να μην ήξερε και ο ίδιος τι ακριβώς ήθελε από τη σχέση αυτή. Μια τέτοια παρελθοντική κατάσταση δείχνει πως ο ίδιος δυσκολεύτηκε να πάρει μια τελική απόφαση. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να έχει μια τέτοια συμπεριφορά και με σένα και να σε παρασύρει σε αυτό το συναισθηματικό πήγαινε έλα.
Διάλυσε έναν αρραβώνα:
Το ότι κουβαλά στο ιστορικό του έναν διαλυμένο αρραβώνα, δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα πως ο άντρας αυτός είναι κακός και πρέπει να τον αποφύγεις. Πολλοί άνθρωποι προχωρούν σε επισημοποίηση της σχέσης τους για τους λάθος λόγους και χωρίς να είναι έτοιμοι. Πάντως, εσύ από τη μεριά σου μπορείς να τον ρωτήσεις γιατί έκανε την πρόταση γάμου και η απάντηση που θα πάρεις θα σου λύσει κάποιες απορίες.
Έχει πάρει διαζύγιο:
Ένα διαζύγιο τη σήμερον ημέρα δεν αποτελεί στίγμα πια. Πάντως, είναι σημαντικό αφού μιλάμε για το τέλος ενός γάμου, να μάθεις τι ακριβώς συνέβη. Το πιο σημαντικό, είναι μάλιστα να ενημερωθείς για το πόσο οριστικό είναι το διαζύγιο αυτό, αν έχει εκδοθεί και αν υπάρχουν παιδιά.
Του αρέσουν οι μικρότερες:
Όταν μιλάμε για τεράστιες διαφορές ηλικίας (εκείνος να έχει τα διπλά σου χρόνια σχεδόν), η τάση του αυτή, όταν μάλιστα είναι επαναλαμβανόμενη, δείχνει φόβο να δεσμευτεί και σίγουρα δεν θέλει να έχει μια σχέση επί ίσων.
 Κατερίνα Πατούλια

 Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!