Her Porn: 10 λόγοι που οι γυναίκες βλέπουν πορνό

Άλλες από περιέργεια, άλλες για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες βλέπουν πορνό. Η Θεία Λόλα είναι εδώ και σου αποκαλύπτει το γιατί.
Αν νομίζεις ότι το πορνό είναι αντρική υπόθεση, είσαι γελασμένος. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες παρακολουθούν τι γίνεται στην πορνογραφική βιομηχανία. Κάποιες μάλιστα, περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς. Κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνει μια γυναίκα να δει πορνό, σου έχουμε όχι μία, αλλά δέκα απαντήσεις...


Από περιέργεια
Σαν τα γατιά κι εμείς είμαστε περίεργες. Όπως και να το κάνουμε το να το βλέπουμε απέχει πολύ από το να το κάνουμε. Για πολλές γυναίκες το να δουν πορνό είναι σαν να βλέπουν ριάλιτι στην τηλεόραση. Απλά έχει περισσότερη πλάκα το πορνό.

Για ευνόητους λόγους
Μπορεί να νομίζεις ότι άντρες και γυναίκες είναι από διαφορετικό πλανήτη, αλλά στο κομμάτι του αυνανισμού δεν απέχουμε και πολύ. Άλλωστε γι’ αυτό δεν είναι το πορνό; Για να «φτιάχνεσαι» όταν είσαι μόνος σου. Νόμιζες ότι είναι μόνο δικό σου προνόμιο; Απλά επειδή εμείς είμαστε περισσότερο της φαντασίας, παρά του οπτικού ερεθίσματος, τις βλέπουμε για κίνητρο για νέες φαντασιώσεις.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Μπορεί να μην έχουμε όλες τα προσόντα των πορνοστάρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ σαν αυτές όταν το απαιτεί η περίσταση. Έτσι κλέβουμε καμία περίεργη κίνηση για να σ’ εντυπωσιάσουμε σε καμιά ειδική περίσταση. Τι νόμιζες; Από το μυαλό μας τα βγάζουμε;

Κάνουμε και συγκρίσεις
Το ότι είμαστε ανταγωνιστικές δεν χρειάζεται να στο πω. Κι επειδή πολλές από εμάς δεν έχουν μάθει ν’ αγαπούν αυτό που τους έχει χαρίσει η μητέρα φύση, βλέπουν άλλες γυναίκες που μπορεί να σ’ αρέσουν και τις συγκρίνει με τον εαυτό της. Μην νομίζεις ότι εσύ την γλιτώνεις. Κι εσένα σε συγκρίνει με τους άντρες που βλέπει. Έτσι είναι η ζωή.

“Ξενοκοιτάμε”
Εσείς οι άντρες είστε πιο τυχεροί στο θέμα μάτι. Όπου και να κοιτάξετε τριγύρω όλες τα πετάνε έξω. Ενώ εμείς; Μόνο στην παραλία μπορούμε να πάμε να θαυμάσουμε κανέναν άντρα. Κι αν δεν μπορούμε; Τύφλα να ‘χει το πορνό. Πολλοί άντρες, χωρίς μπλούζα, ωραία κορμιά, πλούσια προσόντα. Μην σε παίρνει από κάτω. Σ’ εσένα πάλι γυρνάμε.

Για να περάσουμε την ώρα μας
Όπως κάθε dvd το βάζεις και χαζεύεις. Δεν έχει και διαφημίσεις για να σου σπάνε τα νεύρα. Κι άμα δεν έχει τίποτα στην τηλεόραση; Κι αν βαριέσαι να βγεις να πας στο βίντεο κλαμπ; Είναι κι αυτό μια λύση.

Είναι δικό σου
Έστω ότι η κοπέλα σου ανακαλύπτει ξαφνικά την κρυφή σου συλλογή με το πορνό. Έχεις την εντύπωση ότι δεν θα κάτσει να την δει; Να μην ξέρει τι σε φτιάχνει; Τι σου αρέσει; Να έχεις στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πολλά για έναν άντρα από την πόρνο-συλλογή του. Αυτό βέβαια είναι μεγάλη κουβέντα, έρχεται στις επόμενες αποκαλύψεις μου.

Ας μπούμε στο κλίμα
Μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις το προνόμιο να βλέπεις πορνό για να φτιαχτείς; Ήρθε λοιπόν η ώρα να σου αποκαλύψω ότι κι εμείς το κάνουμε. Πριν συναντηθούμε ή ενώ είμαστε σπίτι και σε περιμένουμε, είναι ότι χρειαζόμαστε για να μας βρεις έτοιμες. Και μάλιστα το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο όταν βλέπουμε μαζί. Έτσι για ν’ ανάψουν τα αίματα.

Κρυφές φαντασιώσεις
Πολλές γυναίκες δεν νιώθουν άνετα με τις φαντασιώσεις τους. Ακόμα κι αν πρόκειται για απλά πράγματα, ντρέπονται να τα ζητήσουν από τον σύντροφό τους. Ενώ με το πορνό; Είναι ένας απλός τρόπος να οπτικοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Και το καλύτερο χωρις να φοβούνται ότι κάποιος μπορει να τις κρίνει.

Αντρικά προσόντα
Μην σου κάνει εντύπωση. Είμαστε περιέργες. Εμείς δεν έχουμε. Δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε. Ενώ το πορνό είναι σαν να βλέπουμε ένα σόου γεμάτο αντρικά προσόντα!
Πηγή:men24


Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!