H "καυτή" σινιόρα της Γιούβε!

Οι οπαδοί της Γιουβέντους χαίρονται... διπλά για τη μεταγραφή του Α. Μάτρι: αφενός γιατί θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της "κυρίας" και αφετέρου γιατί θα τον ακολουθήσει στο Τορίνο το σέξι μοντέλο, Φεντερίκα Νάγκρι (pics+videos)!
Η διοίκηση της "βέκια σινιόρα" προχώρησε σε μπαμ της τελευταίας στιγμής (λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών) φέρνοντας στο "Ολίμπικο" τον άκρως παραγωγικό με τα χρώματα της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Μάτρι, όμως αυτή δεν θα είναι η τελευταία άφιξη στο Τορίνο...Και αυτό γιατί αναμένεται να συνοδεύει τον 26χρονο άσο στη νέα ποδοσφαιρική του στέγη και η επίσημη σύντροφός του, Φεντερίκα Νάγκρι, με το 21χρονο μοντέλο και χορεύτρια από τη Ρώμη (γεννημένη στις 5 Φλεβάρη του 1990), να αποτελεί μία από τις πλέον θελκτικές Wags που κυκλοφορούν στη γειτονική χώρα.
Η Ιταλίδα σόουγουμαν συνθέτει αυτή την εποχή μαζί με την Κοστάντσα Καράτσολο το σέξι δίδυμο της ψυχαγωγικής εκπομπής "Striscia la Notizia" και σύμφωνα με τους Ιταλούς συναδέλφους, πέρα από τον Μάτρι που θα ανεβάσει το επίπεδο της επίθεσης της Γιουβέντους στο Τορίνο θα βρίσκεται πλέον και η σύντροφός του για να προσθέσει χάρη και ομορφιά στις εξέδρες.


Να σημειωθεί πάντως ότι από άποψη εντυπωσιακών συντρόφων, η Γιουβέντους ίσως να παίρνει με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο της... πρωταθλήτριας, καθώς η Φεντερίκα Νάγκρι ταξιδεύει στον ιταλικό Βορρά για να συναντήσει τις Μάρτα Τσεκέτο (Τόνι), Μικέλα Κουατροτσόκε (Ακουιλάνι), Σόνια Ντελ Πιέρο και Ρομπέρτα Μαρκίζιο.


Απολαύστε την νέα μούσα του "Ολίμπικο" μέσα από φωτογραφίες:

Federica Nargi

Federica Nargi e Alessandro Matri

Federica Nargi

Federica Nargi

Federica Nargi

Federica Nargi e Alessandro Matri
Federica Nargi


Federica Nargi e Alessandro Matri


Federica Nargi