Η συνταγή της ημέρας - Γλύκισμα EΓΚΝΟΓΚ

Ανά ποτήρι

1 αυγό
100 γρ. γάλα...
3 κουταλιές ζάχαρη
3 κουταλιές ρούμι
1 δόση βανίλια

Χωρίζετε το ασπράδι από τον κρόκο. Χτυπάτε τον κρόκο με 2 κουταλιές ζάχαρη πολύ καλά και προσθέτετε το ρούμι. Στη συνέχεια, ρίχνετε το γάλα και ανακατεύετε ώστε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι, αφήνοντας 2 δάχτυλα κενό. Χτυπάτε το ασπράδι του αυγού με μία κουταλιά ζάχαρη και τη βανίλια σε σφιχτή μαρέγκα. Βάζετε τη μαρέγκα στο ποτήρι και σερβίρετε πασπαλίζοντας με κανέλλα. 



Εάν σας αρέσει προωθήστε το με ένα like!