Οι πιο καυτές ερωμένες όλων των εποχών..!




Είναι νέες, όμορφες, καυτές και πάνω απ’ όλα ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Δεν είναι άλλες από τις πιο καυτές ερωμένες όλων των εποχών. Έτσι και οι παρακάτω κυρίες κατάφεραν να ξεμυαλίσουν επώνυμους κυρίους και να μείνουν στην ιστορία για τις παράνομες περιπέτειες τους...

Rebecca Loos

Η Rebecca Loos είναι η αποκαλούμενη ερωμένη του γνωστού ποδοσφαιριστή David Beckham. Δούλευε για την οικογένεια των Beckham ως νταντά και σαν προσωπική τους βοηθός όσο το ζεύγος ήταν στην Ισπανία. Αυτή ήταν και η ευκαιρία για να βρεθεί στο κρεβάτι με τον David. Φυσικά δεν εργάζεται πλέον γι’ αυτούς και είχε και την ευγενή καλοσύνη ν’ αναλάβει όλες τις ευθύνες για τη σχέση της με τον Beckham. Τώρα εδώ που τα λέμε πώς να πεις σ’ ένα κορίτσι που σε μαρκάρει και που μάλιστα δηλώνει bisexual από την εφηβεία της;

Noemi Letizia

Μια αυθεντική Ιταλιάνα. Και πως μπορούσε να μην πέσει στα δίχτυα της ο Silvio Berlusconi. Εκείνος 72 κι εκείνη 18, εύκολο να χάσει την μπάλα ο ιταλός πρωθυπουργός. Τουλάχιστον είχε το σθένος να βγει και να παραδεχτεί ότι όχι μόνο είχε παράνομο δεσμό με την Letizia, αλλά μάλιστα παρευρέθηκε και στο πάρτι για τα 18α γενέθλιά της. Μην τον κατακρίνεις. Εσένα αν σε καλούσε δεν θα πήγαινες; Δεν νομίζω.

Ekaterina Ivanova

Δεν είναι άλλη από ένα μοντέλο από την Ρωσία, όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό. Πλέον όμως δεν υπάρχει κανείς που να μην την γνωρίζει, τουλάχιστον στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου. Κι αυτό γιατί ήταν η ερωμένη του μπασίστα των Rolling Stones, Ron Wood. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ήταν γιατί απάτησε την γυναίκα του, γνωστό σούπερ μόντελ, μετά από 23 χρόνια γάμου με μια άσημη μοντέλα.

Blaze Starr

Σας πάω λίγο πίσω τώρα, αλλά η Blaze Starr θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πλέον old time classic ερωμένη. Και για όσους δεν το γνωρίζετε ήταν η ερωμένη του κυβερνήτη της Λουιζιάνα, Earl Long. Αυτό βέβαια την δεκαετία του ‘30. Τότε ήταν που η στρίπερ Blaze Starr εμφανίστηκε με το πληθωρικό της μπούστο μπροστά στον κυβερνήτη. Εκείνος την προσκάλεσε σε δείπνο, εκείνη τον ρώτησε αν θα ήταν φρόνιμος, και φυσικά απάντησε όχι. Κάπως έτσι ξεκίνησε το κρυφό τους love story.

Marilyn Monroe

Το απόλυτο σύμβολο του σεξ όλων των εποχών. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άντρας που θα μπορούσε ν’ αντισταθεί σ’ αυτή τη γυναίκα. Υπήρξε λοιπόν η ερωμένη αρκετών αντρών, αλλά ένας ήταν αυτός που έμεινε στη ιστορία. Για τον John F. Kennedy μιλάω φυσικά και μπορεί να ξεχάσει τη θρυλική σκηνή που του τραγουδούσε όλο νάζι «happy birthday mister president».

Oksana Pochepa

Πρόκειται για την 24χρονη ποπ τραγουδίστρια από την Ρωσία που έγινε γνωστή για τον παράνομο δεσμό της με τον ηθοποιό Mel Gibson. Από παράνομη βέβαια έγινε νόμιμη, μιας και έγινε η αιτία να χωρίσει ο Gibson από την γυναίκα του μετά από 28 χρόνια γάμου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η δήλωσή της ότι η σχέση τους είναι δυνατή και θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Αν κρατήσει όσο κι ο προηγούμενος γάμος του σε βλέπω να τον νταντεύεις στα 81 του.

Sienna Miller

Άλλη μια καυτή γυναίκα που έγινε αιτία να χαλάσει ένας γάμος. Κι αυτό γιατί είχε σχέση με τον πολυεκατομμυριούχο και πολύ γοητευτικό Balthazar Getty, μόνο που εκείνος ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Τουλάχιστον βγήκε και το παραδέχτηκε δημοσίως, όπως επίσης παραδέχτηκε ότι πλέον έχει χωρίσει με τη γυναίκα του. Δεν ήθελε βέβαια να κάνει περεταίρω δηλώσεις. Τι άλλο να μας πει; Τα είπε όλα.

Ashley Dupre

Κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει το πόσο καυτό είναι το call girl του Καπιτωλίου. Και ότι αυτή ήταν η αιτία που ο κυβερνήτης Eliot Spitzer έχασε την καρέκλα του. Τουλάχιστον εκείνη κατάφερε να γίνει call girl πολυτελείας και να ξεκινήσει και μια καριέρα τραγουδίστριας σαν δεύτερη δουλεία. Όπως και να το δεις, κερδισμένη βγήκε.
 
Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!