Τους έχουν πάρει στο κυνήγι - η οργή του λαού ξεχυλίζει




Ο λαός χτυπιέται βάναυσα, η άρχουσα τάξη οδηγεί την κοινωνία στην εξαθλίωση, και προφανώς μετά το πρώτο στάδιο του "σοκ", ο λαός θα αναζητήσει τους υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση, θα αναζητήσει να βρει ποιος είναι ο εχθρός του, που του προκαλεί τόσο μεγάλο πόνο (και αυτό βέβαια είναι κάτι που το γνωρίζει καλά και η ίδια η άρχουσα τάξη, γι' αυτό και "επενδύει" πολιτικά στην ξενοφοβία και το ρατσισμό, ώστε να δώσει στο λαό ένα "εξιλαστήριο θύμα", τους μετανάστες, ώστε να εκτονώσει εκεί την -δικαιολογημένα μεγάλη- οργή που νοιώθει, αφήνοντας σχετικά ανενόχλητους τους ολιγάρχες και τρώνε και να πίνουν εις βάρος μας).

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η άρχουσα τάξη δε θα τη βγάλει 100% καθαρή - κάποια από τα μέλη της θα θυσιαστούν, ώστε να πετύχει η επίθεση εναντίον του λαού, "κινεζοποιώντας" την κοινωνία στο μέγιστο δυνατόν βαθμό. Μερικοί βιομήχανοι και μερικοί τραπεζίτες θα χαθούν και αυτοί, ως απώλειες της μάχης - και επίσης θα χαθούν και πολλά πολιτικά στελέχη της άρχουσας τάξης.

Ο λαός αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν έχει συγκροτημένη άποψη, ούτε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για το μέλλον. Ξέρει όμως ότι επί χρόνια τρώνε και πίνουν "στην υγειά των κορόιδων", και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Και αυτό απλά δεν είναι αποδεκτό, ο κόσμος οργίζεται και τους κυνηγάει όπου και αν τους βρίσκει. Και πολύ καλά κάνει βέβαια, απλά αυτή η κίνηση θα πρέπει να αποκτήσει και ένα συνολικό σχέδιο, αλλιώς δε μπορεί ποτέ να γίνει πλειοψηφική και νικηφόρα.


Από την πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, που μάλλον η ίδια η άρχουσα τάξη έχει αποφασίσει ότι θα είναι ο πρώτος που θα 'κάψει' (δείτε το πως βγαίνει το ένα σκάνδαλο μετά τον άλλο για τον συγκεκριμένο από τα κυρίαρχα ΜΜΕ)

Διαδηλώσεις door to door στους έλληνες πολιτικούς – Ποιοί έχουν σειρά
η επόμενη συγκέντρωση είναι στις 3 Μαρτίου, την επόμενη Πέμπτη έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη στο Κολωνάκι.

Μία νέα μορφή διαμαρτυρίας φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αγανακτισμένους πολίτες χωρίς μολότοφ και πέτρες στα χέρια αλλά με μόνο όπλο την φωνή τους, να διαμαρτύρονται πόρτα πόρτα στα σπίτια των πολιτικών.

Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από την Ακρόπολη όπου 250 περίπου πολίτες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του φωνάζοντας συνθήματα.

Εμπνευστής των νέων ειρηνικών κινητοποιήσεων είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και όπως ο ίδιος δηλώνει τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν παρόμοιες διαδηλώσεις στα σπίτια των πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, ενώ θα διαμαρτυρηθούν και έξω από τα σπίτια των Θεόδωρου Παγκαλου και Θεόδωρου Ρουσόπουλου.

Σειρά θα έχουν και όλοι οι έλληνες πολιτικοί τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν στο σκάνδαλο της Siemens και του Βατοπεδίου. 
 Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!