Άκόμη 5 λόγοι που οι γυναίκες βλέπουν τσόντες

Η κυρα-Κατίνα η κουτσομπόλα σήμερα μας αποκαλύπτει γιατί και οι γυναίκες βλέπουν τσόντες και αυτό τους αρέσει. Είναι περίεργες?, θέλουν να μάθουν καινούριες στάσεις?, θέλουν να συγκρίνουν σωματικά προσόντα?, η απλά παίρνουν μάτι?




Για να περνά ή ώρα ευχάριστα
Βαρέθηκες της σαπουνόπερες, ποτέ σου δεν κατάλαβες το ποδόσφαιρο, γιατί 20 άτομα τρέχουν πίσω από μια μπάλα και οι άντρες παθιάζονται με αυτό. Το οφσάιντ και το κόρνερ δεν σου λένε τίποτα? Ενώ στη τσόντα τέτοια δεν υπάρχουν. Ούτε έχει διαφημίσεις να σου σπάει τα νεύρα. Ειδικά τα δύσκολα χειμωνιάτικα βράδια που βαριέσαι να βγεις έξω μια τσόντα στο dvd και χαλαρώνεις.

Βρήκες την συλλογή ερωτικών ταινιών του συζύγου?
Εκεί που ξεσκόνιζες βρήκες παλιές τσοντο-ταινίες και της βάζεις στο dvd για να δεις τι γούστα έχει ο σύζυγος? Να δεις του του αρέσει στο σεξ και τι όχι. Και αν οι τσόντες είναι για γκέι, αν ο άντρακλας σου γουστάρει νταβραντισμένους νταλικέρηδες? Η ακόμη χειρότερα αν έχει τσόντες με ανήλικα παιδιά. Παιδόφιλος ο σύζυγος σου? Παιδεραστής και γκέι. Θεός φυλάξει.  Κάψε τες όλες της παλιές τσόντες η ρώτα των πρώτα.΄-)

Κλίμα?-Τι κλίμα?
Βλέπει το καμάρι σου τσόντα για να φτιαχτεί, και εσένα δεν σε παίρνει στην αγκαλιά του? Μάλωσε των και καθίστε στον καναπέ να την δείτε μαζί.Συνήθως οι άντρες βλέπουν πορνοταινίες με τους φίλους τους για να της σχολιάζουν. Και εκεί πέφτει το γέλιο της αρκούδας. Με μια γυναίκα όμως το μάτι μπορεί να καταλήξει στο κρεβάτι που είναι και καλύτερο από την χείρα με τα 5 ορφανά.

Κρυφές φαντασιώσεις
Πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα με τις φαντασιώσεις τους. Ντρέπονται και νιώθουν ενοχές, φοβούνται πως θα αντιδράσει ο φίλος τους στο άκουσμα και μόνο κάποιον πραγμάτων. Ε λοιπόν τώρα ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει. Μιλήστε μαζί του, πείτε της ανασφάλειες σας, δείτε τσόντες, κάντε παιχνίδι, χρησιμοποιήστε δονητές και διασκεδάστε χωρίς ταμπού.


ΜΑΠ – Μεγάλα αντρικά προσόντα
Εντυπωσιάστηκες με αυτά που είδες? Νόμιζες ότι ο Μήτσος σου την είχε μεγαλύτερη? Και τώρα που είδες τι εργαλεία έχουν οι μαύροι έπαθες πλάκα? Ζηλεύεις και θες και εσύ ένα τέτοιο εργαλείο στα σκέλη σου?
Μπες σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών και μπορεί να βρεις



Κάντε το γνωστό,
προωθήστε το με ένα like!