Η θεωρία της ξεπέτας!

http://i36.tinypic.com/avh74w.jpgΟι Ινδοί, όταν εφηύραν το Κάμα Σούτρα, ζούσαν στην φύση, πολλές δουλειές δεν είχαν, τηλεόραση δεν είχαν, άρα δυο λύσεις μόνο τους απέμεναν για να σκοτώνουν καθημερινά τον χρόνο τους: ή να παίζουν πετριές στον Γάγγη μέχρι να νυστάξουν ή να διαπιστώσουν αν γίνεται να κάνεις σεξ με το ένα πόδι σου τυλιγμένο στο λαιμό σου και το άλλο πόδι σου τυλιγμένο στην γλώσσα του παρτενέρ σου....

Δε φταίνε οι Ινδοί αν πήραν μετά τα δικαιώματα του Κάμα Σούτρα οι εκδότες της Δύσης και το μετέφρασαν σε περισσότερες γλώσσες κι απ΄τη Βίβλο, πεποισμένοι προφανώς ότι κι ο σύγχρονος δυτικός άντρας, είναι ένας τύπος με ευκολία στο σπαγκάτ κι άπλετο ελεύθερο χρόνο ...

Σίγουρα το Κάμα Σούτρα δε λείπει απ΄τη βιβλιοθήκη κάθε μοντέρνου ζευγαριού της πολυάσχολης Δύσης και σίγουρα είναι ένα κλασσικό δώρο για να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου σε κάποιον που από εδώ το πάει, από εκεί το πάει, αλλά ραντεβού στο διαμέρισμά του δε σου δίνει. Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς στην Δύση πρόλαβε να διαβάσει ολόκληρο το Κάμα Σούτρα, πόσο μάλλον να εφαρμόσει και την στάση αστερία του βυθού στη σελίδα 69. (Μια που το έφερε η κουβέντα, το 69, αν και απλοϊκή στάση, ήταν η τελευταία καλή που έκαναν τα πεζά δυτικά ζευγάρια. 

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με τη στάση 96- όταν γύρισαν κι οι δυο κατάκοποι την πλάτη κι άρχισαν να ροχαλίζουν).
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορείες, όπως το «Urban Tantra», το «Mating Captivity» και το «Quickies: Sex for busy people» (το οποίο, ουσιαστικά είναι αφιερωμένο στις ξεπέτες) ο σύγχρονος τρόπος ζωής βλάπτει σοβαρά την ερωτική επιθυμία. Φυσικά δεν το ανακάλυψαν οι Αμερικάνοι συγγραφείς αυτό. Έχουν ξελαρρυγιαστεί διεθνώς οι σεξολόγοι τα τελευταία χρόνια να φωνάζουν «για να θέλετε να κάνετε σεξ, δουλέψτε λιγότερο».

Το «σύνδρομο του κουρασμένου επιχειρηματία» έχει κάνει πολλές συζύγους να σηκώνουν ψηλά τα χέρια. Και το σύνδρομο δεν χτυπά μόνο τους επιχειρηματίες αλλά και τους υπάλλήλους τους, οπότε δε μπορείς να πεις «θα πάρω έναν πιο φτωχό, να έχω το καθημερινό μου σεξ εξασφαλισμένο». Είναι απορίας άξιο, γιατί σε όλη την προηγούμενη Ιστορία, οι άντρες πάντα ήθελαν πάντα να κάνουν σεξ- οι γυναίκες μόνο το έπαιζαν κάπως δύσκολες κατά περιόδους. 

Αλλά οι άντρες δεν θέλουν πια σεξ, να ξεκουραστούν λίγο θέλουν μόνο. Κι εδώ έρχεται η Tracey Cox, η συγγραφέας του «Quickes» και γράφει την παρακάτω βαρυσήμαντη αττάκα: : «Μπορεί να νομίζετε ότι δεν έχετε όρεξη να κάνετε συχνά σεξ, αλλά το σώμα σας σίγουρα έχει όρεξη, εννοείται».


FAST FOOD-FAST SEX



Η λύση που δίνουν οι νέοι αμερικάνοι συγγραφείς, είναι ένα δυτικοποιημένο Κάμα Σούτρα- fast food. Γιατί μετά τους πειραματισμούς μας με τάντρα-κάμα-ταό, συνειδητοποιήσαμε ότι ο άνθρωπος ήταν ανέκαθεν φτιαγμένος για ένα στα γρήγορα (αν καθυστερούσε στο ζευγάρωμα, θα τον έτρωγε κάποιο θηρίο στη ζούγκλα) και έτσι εξακολουθεί να είναι (αν καθυστερήσει στο ζευγάρωμα το πρωί, τον έχει φάει ο διευθυντής του ζωντανό). Τα νέα εγχειρίδια του σεξ, δεν έχουν σπαγκάτα, κρέμασμα από τον πολυέλαιο, και στάση αστερία του βυθού αλλά παρόλα αυτά υπόσχονται «γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι».

 
Αυτό που συμβουλεύουν καταρχήν οι συγγραφείς, είναι να υπενθυμίζουμε διαρκώς στο έτερόν μας ήμιση ότι «μπορεί εκείνος να μην έχει όρεξη για σεξ, το σώμα του όμως έχει, εννοείται». Και μπορεί πια να μην έχουμε χρόνο, έχουμε όμως τεχνολογία. Η Tracey Cox στο «Quickies» συμβουλεύει να βομβαρδίζουμε όλη μέρα τον γκόμενό μας με μηνύματα που μπορούν να υπενθυμίσουν στο σώμα του τί θέλει- άσχετα από το τί λέει ο κάτοχός του. 

Έτσι θα έχουμε γλυτώσει αρκετό χρόνο με συνομιλίες, παζαρέματα και προκαταρκτικά. Όταν εκείνος τελειώσει την δουλειά, ένα μόνο πράγμα θα έχει στο μυαλό του. Φυσικά αγαπητές αναγνώστριες, πρέπει εδώ να επισημάνουμε τις συντομεύσεις και τις κομμένες λέξεις με τις οποίες πια συνηθίζουμε να γράφουμε τα sms μας για να κερδίσουμε χρόνο κι εμείς. Να είναι ευδιάκρητες, γιατί τίποτα δε μπορεί να σβήσει την φλόγα όσο το να αναγκαστεί εκείνος να ζητήσει από τους συναδέλφους του να αποκρυπτογραφήσουν μηνύματα τύπου «θλ να μ τ βλ όλο» και «απψ θα κνμ οθμνκ»…
 
Το πιο βολικό, είναι να δουλεύουμε μαζί με το έτερόν μας ήμισυ. Θα έχετε προσέξει άλλωστε ότι τελευταία, οι άνθρωποι τα φτιάχνουν πια μόνο με κάποιον από την δουλειά τους. Αφού δεν προλαβαίνουν να βγουν έξω για να γνωρίσουν και κανένα άλλο επάγγελμα. Το σεξ μεταξύ συναδέλφων δεν έχει τίποτε κακό. 

Συσφίγγει τις εργασιακές σχέσεις, αυξάνει την παραγωγικότητα και αφήνει χρόνο για μανικιούρ. Εφόσον το σεξ μεταξύ συναδέλφων μπορεί να γίνει και στο γραφείο, όταν έχουν φύγει όλοι. Σύμφωνα με το «Pop-Up Book of Sex» των Balvis Rubess και Kees Moerbeek, «με κάποιον πρόθυμο συνάδελφο ακόμη και τα αυστηρά όρια ενός γραφείου μπορούν να μετατραπούν σε πάρκο με θέμα το άγριο σεξ. (Jurasex Park). «Πάρτε την καρέκλα του γραφείου: η ευελιξία της, οι πιθανές γωνίες, οι περιστροφικές κινήσεις μπορούν να την μετατρέψουν σε καρουζέλ για πολύ hot συνευρέσεις. Και το τραπέζι των συσκέψεων; Πάνω σε αυτή την τόσο μεγάλη και λεία επιφάνεια μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε». Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το εργασιακό σεξ έφυγε κάπως από τη μόδα στην Ελλάδα- με το που ακούς «εργασιακό σεξ» πια, στο μυαλό σου έρχεται η κοιλιά του Ζαχόπουλου…


ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ



Όλα τα προηγούμενα χρόνια μας είχαν ταράξει τα βιβλία σεξ για το θέμα της επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού και χάσαμε τόσο χρόνο σε αναλύσεις κι αμπελοφιλοσοφίες. Η έλειψη επικοινωνίας θεωρούνταν ο υπ’αριθμόν ένα λόγος για προβλήματα στην σεξουαλική ζωή των μακροχρόνιων σχέσεων (ο υπ’αριθμόν δύο είναι το ανιαρό σεξ και ο υπ’αριθμόν τρία η οικειότητα που έχει δημιουργηθεί και σκοτώνει την επιθυμία. Ο υπ’αριθμόν τρία βέβαια τείνει να εξαλλιφθεί στις μέρες μας, αφού πολλά παντρεμένα ζευγάρια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, συναντιούνται σπάνια στο σπίτι, κι έτσι κρατούν το μυστήριο που απαιτεί ο έρωτας γύρω τους για χρόνια).

 
Το βιβλίο «Unlocking Erotic Intelligence» γράφει ότι ναι μεν «ένας ανοιχτός κι ειλικρινής διάλογος είναι το απαραίτητο εργαλείο για να ινανοποιηθούν οι απαιτήσεις και των δύο σε μια σχέση» αλλά από τη άλλη, και το να μιλά κανείς υπερβολικά κάνει κακό. Οι συγγραφείς συμβουλεύουν ιδιαίτερα τους άντρες να μη μιλάνε γιατί η «ικανότητα έκφρασης των συναισθημάτων δεν είναι ακριβώς ένα από τα χαρακτηριστικά των ανδρών». Για την ακρίβεια, οι άντρες «πάσχουν από χρόνια ανικανότητα» σε αυτόν τον τομέα.
 
Γι΄αυτό το «Urban Tandra» γράφει: «να βλέπετε μόνο το αθέατο μάτι του εραστή σας, γιατί αυτή είναι η πόρτα της ψυχής του. Και μην ανησυχείτε αν κατά διαστήματα πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτάζει την ψυχή του συντρόφου σας δίχως τη συγκατάθεσή του. Αυτή η πόρτα μένει ερμητικά κλειστή εκτός κι αν ο άλλος θέλει πραγματικά να την ανοίξει» (!)


ΤΟ ΤΗΕ POINT


«Απαλλαγείτε από το παιδιά» γράφει το “Unlocking Erotic Intelligence”. Κλείστε τα σε ένα ντουλάπι, κλείστε τα εσωτερικά σε κολλέγιο ή δώστε τα στην Πρόνεια, δεν ξέρω, πάντως τα παιδιά αποσπούν πολύ χρόνο, και γι΄αυτό οι παντρεμένοι ποτέ δεν ευκαιρούν για σεξ. «Γονείς ευτυχισμένοι σημαίνει παιδιά ευτυχισμένα» γράφει η Cox στο «Quickies». «Σταματείστε να νιώθετε ότι κάνετε κάτι λάθος όταν κλέβετε στιγμές για σας, στιγμές κατά τις οποίες, η μαμά και ο μπαμπάς πρέπει να είναι εντελώς μόνοι» .
 
H Cox συμβουλεύει τα ζευγάρια να αλλάξουν και location για να έχουν γρήγορα οργασμό. Να πάνε στην εξοχή (τώρα αυτό δεν απαιτεί χρόνο;) και να κάνουν σούπερ σεξ μέσα σε σιταποθήκες και στάβλους (βλέπε «Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι»). Όχι ότι δε μπορείτε να έχετε καλούς οργασμούς και στην πόλη. Για την Barbara Carellas,τη συγγραφέα του «Urban Tantra» μια πόλη είχε απίστευτα αποτελέσματα στο σεξ της. «Άρχισα να χρησιμοποιώ διάφορες από τις ταντρικές τεχνικές μου προκειμένου να πραγματοποιηθεί κυκλοφορία σεξουαλικής ενέργειας μεταξύ εμένα και του Σίντνεϊ (σσ. της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, δεν είναι γκόμενος ο Σίντνεϊ). Πριν το συνειδητοποιήσω, ένιωσα να διαπερνά την πλάτη μου ένας μικρός ταντρικός οργασμός τον οποίο ακολούθησε ένας πραγματικός δικός μου κλειτοριδικός οργασμός…Ένιωσα τόσο αναστατωμένη και συντετριμμένη, που αναγκάστηκα να σταματήσω να στηριχτώ στον τοίχο». Ενδιαφέρον. 

Οστόσο να προσέχετε πολύ τις δονήσεις της Αθήνας, μην βρεθείτε με το κεφάλι σε κανέναν ακάλυπτο.
Για να κερδίσετε χρόνο «τοποθετείστε σωληνάρια λιπαντικού σε κρυφά σημεία του σπιτιού (κάτω απ΄τα μαξιλάρια του καναπέ, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, στο γραφείο σας). Μπορείτε να αγοράσετε φακελάκια με λιπαντικό σε πρακτικές συσκευασίες ταξιδιού και να τα έχετε πάντα μαζί σας αν προκύψει κάτι έκτακτο” (“Quickies”).
 
Το πρόβλημα βέβαια είναι όταν έχετε καινούριο σύντροφο και όσο να΄ναι, πρέπει να δαπανήσετε λίγο χρόνο για να ανακαλύψε τί του αρέσει στο κρεβάτι. Υπάρχει όμως κι εδώ η λύση. Κοιτάξτε τις ζωδιακές του τάσεις από πριν, στο «Sextrology: the Astrology of Sex and the Sexes» των Stella Starsky και Quinn Cox». (Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε και τον ωροσκόπο του. Γιατί μπορεί το ζώδιό του να μην έχει όρεξη συχνά για σεξ, αλλά ο ωροσκόπος του, η Αφροδίτη του, ο Ερμής του, κάποιος απ΄όλους τέλος πάντων θα έχει, εννοείται…) Ναι, τα νέα βιβλία για σεξ δίνουν κάποιες λύσεις στους ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο να το κάνουν. Το θέμα είναι πια αν έχουν χρόνο να τα διαβάσουν όλα αυτά…

Πηγή : http://neamadata.blogspot.com